foto: Byron Purvis/AdMedia / Vida Press
Pakss novēl tēvam Bredam Pitam daudz laimes 55. dzimšanas dienā un vairs netur uz viņu ļaunu prātu
Breds Pits ar dēlu Paksu (no kreisās), meitu Šilo, dēlu Medoksu un saviem vecākiem Džeinu un Viljamu Pitiem filmas „Unbroken” pirmizrādes vakarā 2014. gadā.
Slavenības
2018. gada 20. decembris, 11:11

Pakss novēl tēvam Bredam Pitam daudz laimes 55. dzimšanas dienā un vairs netur uz viņu ļaunu prātu

Jauns.lv

Nesen kā atklātībā nonāca vēsts, ka Holivudas aktrise Andželīna Džolija savam vjetnamiešu dēlam Paksam atzinusies - viņas bijušais vīrs aktieris Breds Pits „nav gribējis viņu adoptēt”.

Par spīti nesenajai mammas Andželīnas Džolijas atklāsmei 15 gadu vecais vjetnamiešu zēns Pakss netur ļaunu prātu uz tēvu aktieri Bredu Pitu un sirsnīgi sveicis viņu 55. dzimšanas dienā.

Tīņa vecumu sasniegušais Pakss sociālajos tīklos publiskojis tēva bērnu dienu fotogrāfiju un apsveicis viņu jubilejā. Lai gan abu vecāku vidū aizvien valda nesaskaņas, Pakss apliecinājis, ka „vēlāk satiks tēvu” un kopā atzīmēs viņa apaļo dzimšanas dienu.

„Daudz laimes dzimšanas dienā šim skaistulim. Mīlu tevi tik ļoti! Nevaru vien sagaidīt, kad vēlāk tevi satikšu,” publiskajā apsveikumā tētim „Instagram” blogā raksta Pakss Džolijs-Pits.

Arī Paksa vecākais brālis, Kambodžā dzimušais Medokss (17), ar sociālo tīklu palīdzību apsveicis tēvu, vēlot daudz laimes „visforšākajam tētim”.

Džolija puisēnu Paksu adoptēja 2007. gadā. Viņš līdz tam dzīvoja Hošiminas bērnunamā Vjetnamā. Aktrise dēlu ģimenē uzņēma divus gadus pēc iepazīšanās ar Bredu Pitu, kas kā zināms, notika filmas „Smita kungs un kundze” uzņemšanas laukumā.

Pirms nedēļas izdevums „Us Weekly” informēja, ka vārdā nenosaukts ģimenes paziņa apliecinājis, ka Andželina Džolija Paksam atklājusi, ka Breds Pits „nav gribējis viņu adoptēt”.

foto: Chelsea Lauren/BEI/REX/ Vida Press
Džolija un Pakss „Zelta globusu” pasniegšanas vakarā šā gada janvārī.

Kāda strīda laikā Džolija dēlam apliecinājusi, ka Pits esot „bijis dusmīgs”, ka viņai izdevies nokārtot adopcijas dokumentus.

„Tas kaitējis tēva un dēla attiecībām, taču Breds noliedz, ka būtu tā teicis,” norāda anonīmais ziņu pienesējs.

Breds Pits tikai bijis noraizējies par trīs gadus veca bērna adoptēšanu, kurš piedevām nesaprot angļu valodu. Turklāt tas noticis tikai gadu pēc tam, kad ģimenē piedzimusi pašu bioloģiskā meita Šilo. Jau tā šis esot bijis „pārim ļoti sarežģīts laiks”.

Savukārt Džolija partnerim atbildējusi: „Paksam es esmu vairāk vajadzīga nekā Šilo.”

„Viņi gandrīz izšķīrās, tomēr Breds palika,” apliecina paziņa.

Andželina Džolija ar saviem bērniem

Holivudas aktrise Andželina Džolija ir mamma trim bioloģiskajiem un trim adoptētājiem bērniem.

gallery icon
41

Aizvadītajā mēnesī bijušā Holivudas laulātā pāra advokāti publiski apliecinājuši, ka panākta vienošanās, kas skar Pita un Džolijas sešus kopīgos bērnus – Medoksu (17), Paksu (15), Šilo (12), Zaharu (13) un desmit gadus vecos dvīņus Vivjenu un Noksu.

Andželīna sākotnēji vēlējās pilnas aizbildnības tiesības, taču piekritusi tās dalīt ar bijušo vīru, lai netraumētu bērnus vēl vairāk.

Lai gan šobrīd panākta vienošanās, pāra šķiršanās ļoti ietekmējusi Breda un bērnu attiecības.

Pita attiecības ar vecāko dēlu Medoksu bija saspīlētas jau agrāk, taču tagad aktieris „pieņēmis faktu, ka visticamāk viņam nekad neizdosies šīs attiecības vairs uzlabot”.

foto: Marksman / MEGA / Vida Press
Andželina Džolija ar meitu Šilo un dvīņiem Vivjenu un Noksu Ziemassvētku „šopingā” šā gada 12. decembrī Losandželosā.

„Medokss vienmēr bijis stūrgalvīgs un aizstāvējis mammu,” apliecina paziņa, kā arī norāda, ka vecākais dēls bijis Džolijas „tuvākā uzticības persona” šķiršanās laikā.

Šilo no visiem četriem vecākajiem bērniem bijusi visvairāk atvērta attiecību atjaunošanai ar tēvu, norāda informators.

Andželina Džolija ar bērniem filmas „First They Killed My Father” pirmizrādē

Aktrise Andželina Džolija ar bērniem filmas „First They Killed My Father” pirmizrādes vakarā Ņujorkā.

gallery icon
12

Arī Zaharai izdevies uzlabot attiecības ar tēvu.

Savukārt ģimenes jaunākie bērni dvīņi Vivjena un Nokss šajā laikā „bijuši visvairāk pasargāti no notiekošajām negācijām”.

Džolija un Pits apprecējās 2014. gadā, bet divus gadus veļāk iesniedza tiesā laulības šķiršanas prasību.