foto: ddp images/Ferrari Press / Vida Press
Meganas Mārklas tēvs lūdz palīdzību pašai karalienei
Meganas Mārklas tēvs sniedzis interviju britu TV šova „Good Morning Britain” veidotājiem.
Slavenības
2018. gada 18. decembris, 14:14

Meganas Mārklas tēvs lūdz palīdzību pašai karalienei

Jauns.lv

Saseksas hercogienes Meganas Mārklas tēvs ir tik izmisis, ka neizdodas atjaunot attiecības ar paša meitu, ka vērsies pie karalienes Elizabetes II, lai viņa Ziemassvētku brīvdienās parunātu ar Meganu un palīdzētu atjaunot izirušās ģimenes saites.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Megana Mārkla ar tēvu Tomasu

Megana Mārkla ar tēvu Tomasu.

gallery icon
7

Prinča Harija sievas Meganas tēvs Tomass Mārkls sniedzis interviju britu telekanāla ITV rīta programmai „Good Morning Britain” un paudis cerību, ka Viņas Majestātei karalienei Elizabetei II varētu izdoties vērst par labu ģimenes konfliktu un parunāt ar Meganu. Tomass Mārkls cer, ka ar karalienes iejaukšanos viņam varētu izdoties sadziedēt izirušās attiecības ar māmiņas cerībās esošo meitu un viņas vīru princi Hariju – znotu, kuru viņš dzīvē ne reizi nav saticis.

Intervijā Mārkls apliecinājis, ka viņš Meganai katru dienu sūtot īsziņas, bet ne reizi nav saņēmis atbildi.

foto: Supplied by WENN/Vida Press

74 gadu vecais Mārkls pēdējo reizi ar savu jaunāko meitu runājis Saseksas hercogienes kāzu dienas vakarā. Viņš aizvien turpinot sūtīt Meganai īsziņas „katru dienu” un pat ir vairākkārt rakstījis vēstules uz Kensingtonas pili. Bet bez rezultātiem.

„Mani neievēro,” secina Mārkls. „Es nezinu, kāpēc tā notiek. Es ļoti mīlu savu meitu. Es vēlos, kaut viņa atsauktos, atsūtītu īsziņu, vai kā citādi dotu par sevi ziņu. Vajadzētu atrasties man vietai. Es esmu viņas tēvs.”

Ar televīzijas starpniecību Tomass Mārkls vērsies pie Meganas, kura šobrīd varētu būt piektajā grūtniecības mēnesī, un, skatoties kamerā, uzrunājis meitu: „Es tevi ļoti mīlu. Es vēlētos uzzināt, kā tev iet. Lai kādas grūtības mums bijušas, es ceru, ka mēs varam tikt ar tām galā. Mēs esam ģimene.”

Tomass Mārkls arī paudis cerību, ka aprīlī gaidāmais mazbērns varētu nojaukt „barjeru” un viņiem atkal izdotos būt par saliedētu ģimeni. „Es domāju, ka viņa būs lieliska mamma, varbūt situācija atmaigs, un mēs atjaunosim attiecības,” cerīgi izteicies Mārkls.

Megana Mārkla ar vecākiem

Megana Mārkla ar vecākiem.

gallery icon
28

„Es, protams, ceru, ka viss būs labi un viņi radīs skaistu bērnu. Es ceru, ka varēšu satikt mazo Meganu vai mazo Hariju.”

Mārkla kungs atzinis, ka šie būšot viņa pirmie Ziemassvētki bez svētku apsveikuma kartiņas, telefona zvana vai savas mīļās jaunākās meitas apciemojuma, jo Megana ar vīru svētkus pavadīs kopā ar karalieni un jaunajiem radiniekiem Viņas Majestātes īpašumā Sandringemā.

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon
47

Tomass Mārkls cer, ka Elizabete II palīdzēs ģimenei atjaunot attiecības: „Es būšu pateicīgs par jebko, ko viņa spēs izdarīt,” norādījis Meganas tēvs. „Man gribētos domāt, ka viņa vēlētos atrisināt ģimenes problēmas.”

„Visas ģimenes, karaliskās vai citas, visas ir vienādas, un tām vajadzētu būt kopā, it īpaši svētku laikā.”

Intervijā, ko Mārkls sniedzis, esot Sandjego, viņš paudis viedokli, ka strīds „nevar ilgt mūžīgi” un apliecinājis, ka viņš turpinās meklēt iespēju sazināties ar meitu.

Skaistākie mirkļi no prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām

gallery icon
71

„Es neplānoju klusēt visu atlikušo mūžu. Es ļoti mīlu savu meitu un viņai tas ir jāzina. Es ļoti priecātos, ja viņa man piezvanītu, tikvien kā sazinātos ar mani.”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

„[Viņas dzīvē] būtu jāatrodas vietai arī man. Esmu šeit, viņa to zina... Viņai tikai man jāatsaucas.”

Meganas Mārklas tēvs jaunībā

Prinča Harija sievas Meganas Mārklas tēvs Tomass Mārkls jaunībā.

gallery icon
8

Meganas Mārklas mamma Dorija Reglenda

Meganas Mārklas mamma Dorija Reglenda.

gallery icon
27