foto: Ekrānuzņēmums
Nežēlastībā kritusī Evija Vēbere uzmirdz ar jaunu dziesmu - un to nudien ir vērts noklausīties
Vēberes balss skanēs režisora Andra Gaujas jaunajā filmā.
2018. gada 15. decembris, 20:29

Nežēlastībā kritusī Evija Vēbere uzmirdz ar jaunu dziesmu - un to nudien ir vērts noklausīties

Jauns.lv

Mazpazīstamā, taču jau starptautiski novērtētā dziedātāja Evija Vēbere iedziedājusi dziesmu "Izoletta" - šis darbs ir skaņu celiņa elements režisora Andra Gaujas nule pabeigtajai filmai "Nekas mūs neapturēs".

Vēbere, kura kļuva plaši apspriesta pēc 19. novembra Latvijas simtgades mīlas dziesmu koncerta, iedziedājusi Sniedzes Prauliņas komponēto dziesmu (vārdu autors Edgars Šubrovskis), un tajā demonstrē savas balss dotības. Jāteic, ka "Izoletta" nav salīdzināma ar Vēberes interpretāciju Imanta Kalniņa dziesmai "Svētku diena", kas tik ļoti satrauca sabiedrību pēc koncerta, eskalējoties pat valstiska mēroga skandālā.

Vēberes balss skanēs Andra Gaujas trillera "Nekas mūs neapturēs" skaņu celiņā. Dziesma ierakstīta Inga Baušķenieka gādībā. Jaunā filma uz ekrāniem nonāks nākamā gada pirmajā pusē. Stāsts ir filma par mūsdienām - par lepniem cilvēkiem, kurus filmā attēlo Andris Keišs, Kristīne Nevarauska, Elza Gauja un Dārta Stepanova. Keiša atveidotais galvenais varonis Ralfs ir harizmātisks mūzikas producents, kurš sava nepiekāpīgā rakstura dēļ pārliecina sievu, mīļāko un meitu sadzīvot vienā īpašumā. Viņa eksperiments pārvēršas bezkompromisu cīņā katram par savām interesēm.

Zīmīgi, ka Vēberes dziesmu "Izoletta" vienas dienas laikā pēc tās parādīšanās "YouTube" vietnē noklausījušies jau teju 30 (!) tūkstoši cilvēku.

Koncerts „Mīlestības vārdā. 18+”

Spītējot vēsajam laikam, 19. novembra vakarā sirsnīgā un mīlestības caurstrāvotā atmosfērā pie Latvijas Nacionālās bibliotēkas izskanēja nākamās simtgades pirmais koncerts ...

gallery icon
85