foto: BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Vēl neredzēti foto: tā izskatījās Meganas Mārklas tēvs jaunībā
Meganas Mārklas tēva Tomasa Mārkla fotogrāfija, kas iekļauta viņa vidusskolas gadagrāmatā.
Slavenības
2018. gada 9. decembris, 11:25

Vēl neredzēti foto: tā izskatījās Meganas Mārklas tēvs jaunībā

Jauns.lv

Atklātībā nonākušas britu prinča Harija sievas hercogienes Meganas skandalozā tēva Tomasa Mārkla jaunības dienu fotogrāfijas.

Meganas Mārklas tēvs jaunībā

Prinča Harija sievas Meganas Mārklas tēvs Tomass Mārkls jaunībā.

gallery icon
8

Melnbaltās fotogrāfijas uzņemtas Meganas tēva Tomasa Mārkla skolas gados. Atklātībā nonākušie attēli 1962. gadā bija iekļauti Tomasa vidusskolas gadagrāmatā. Tagad pensionētais Holivudas gaismotājs tolaik mācījās Ņūportas vidusskolā Pensilvānijas štatā.

Saseksas hercogienes tēvs skolas gados darbojies drāmas pulciņā, dziedājis korī un apmeklējis arī žurnālistikas pulciņu. Pie savām interesēm Tomass norādījis „Vecas automašīnas, medības un lasīšana”.

foto: NGRE / BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Tomas Mārkls šā gada oktobrī.

Savukārt Mārkla iemīļotākā frāze tolaik bijusi „The show must go on!” (Šovam jāturpinās). Šī frāze plašu popularitāti visā pasaulē izpelnījās krietni vēlāk – deviņdesmitajos gados ar tāda paša nosaukuma grupas „Queen” dziesmu.

Pēc tam, kad Megana Mārkla apprecējās ar princi Hariju, viņa bija spiesta dzēst savus kontus sociālajos tīklos, jo karaļnama pārstāvim nedrīkst būt privāta konta. Kad bijušajai Holivudas aktrisei vēl tādi bija, vienā no saviem vēstījumiem viņa pateicās tēvam, no kura mantojusi „sev raksturīgo Mārklu degunu”. Tomasa jaunības dienu fotogrāfijā tās arī labi novērtējams.

foto: Beretta/Sims/REX/ Vida Press
Megana no tēva mantojusi „raksturīgo Mārklu degunu”.

2016. gada Tēva dienā Megana sociālajos tīklos par tēti rakstīja: „Paldies par manu darba ētiku, manu mīlestību pret Basbija Bērklija filmām un sviestmaizēm, par to, ka man iemācīji, cik svarīgas ir ar roku rakstītas paldies kartītes, un par to, ka devi man raksturīgo Mārklu degunu. Mīlu tevi.”

Megana Mārkla ar vecākiem

Megana Mārkla ar vecākiem.

gallery icon
28