foto: AFP/Scanpix
Ēģiptiešu aktrisei draud cietumsods par pārāk pikanta tērpa uzvilkšanu
Ēģiptiešu aktrise Ranja Jusefa Kairas kinofestivāla noslēgumā.
Sarkanais paklājs
2018. gada 4. decembris, 10:12

Ēģiptiešu aktrisei draud cietumsods par pārāk pikanta tērpa uzvilkšanu

Jauns.lv

Ēģiptiešu aktrisei Ranjai Jusefai draud reāla brīvības atņemšana par to, ka viņa izvēlējusies „neķītru” tērpu Kairas kinofestivāla apmeklējumam un „kārdinājusi”.

Ēģiptiešu aktrise Ranja Jusefa Kairas kinofestivāla noslēguma apmeklējumam izvēlējusies melnu bodiju un caurspīdīgu kleitu, kas atklāj kājas visā to garumā. Nekādu pārāk dziļu dekoltē vai šķēlumu līdz nabai. Tomēr Ēģiptes varasvīriem nav iepaticies Jusefas vizuālais tēls. Tas vēl būtu maigi teikts. Aktrisei nākamā gada 12. janvārī būs jāstājas tiesas priekšā. Ja viņu atzīs par vainīgu publiskā neķītra tērpa demonstrēšanā, Jusefai draud reāla brīvības atņemšana – cietumsods.

Ēģiptiešu aktrise Ranja Jusefa

Ēģiptiešu aktrise Ranja Jusefa Kairas kinofestivāla noslēgumā.

gallery icon
9

Ēģipte ir konservatīva valsts, kurā ir liels musulmaņu īpatsvars, un Jusefas caurspīdīgais tērps šai sabiedrības daļai ir kā milzu tabu. Lai gan aktrise atļāvusies atklāt tikai kājas, viņas iziešanas sabiedrībā nodēvēta par neķītrību un piedauzību.

Ranjas Jusefas fotogrāfijas pēc pasākuma bija aplūkojamas daudzviet sociālajos tīklos un nekavējoties izpelnījās bargu nosodījumu no tautiešiem. Pēc tam, kad grupa advokātu par viņu pažēlojās prokuroram, tika ierosināta lieta un aktrisei 12. janvārī jāierodas uz tieslietas caurskatīšanu.

Caurspīdīgs apģērbs atsedz slavenību kailās krūtis

gallery icon
41

Aktrise jau sociālajos tīklos atvainojusies. „Es visticamāk pārsteidzos, kad izvēlējos vilkt šo kleitu,” viņa raksta. „Tā bija pirmā reize, kad to uzvilku un nepadomāju, ka tā izsauks tik daudz dusmu... Es atkārtoti apstiprinu savu apņemšanos ievērot tās vērtības, ar kurām esam izauguši ēģiptiešu sabiedrībā.”

Ja Ranju Jusefu atzīs par vainīgu, viņai draud līdz pat piecu gadu ilgs cietumsods.

Modes dāmas caurspīdīgos vakartērpos.

gallery icon
9

Kleitas superšķēlums atklāj modeles gurnu un apakšveļas trūkumu

gallery icon
6

Arī Parisa Hiltone izgājusi sabiedrībā bez apakšveļas

gallery icon
7

Gvinetai Paltrovai zem caurspīdīgās kleitas nav apakšveļas

gallery icon
25

Tēmas