foto: Vida Press
Donalds Tramps apgalvo, ka jaunībā vizuālās līdzības dēļ salīdzināts ar Elvisu Presliju
Jaunībā Donalds Tramps esot salīdzināts ar pašu rokenrola karali.
Slavenības
2018. gada 30. novembris, 14:44

Donalds Tramps apgalvo, ka jaunībā vizuālās līdzības dēļ salīdzināts ar Elvisu Presliju

Jauns.lv

Viesojoties rokenrola karaļa Elvisa Preslija dzimtajā pilsētā Tupelo, Misisipi štatā, ASV prezidents Donalds Tramps atklājis - kad bijis jauns, cilvēki saskatījuši viņa ārienē vizuālu līdzību ar leģendāro mūziķi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

„Man to nevajadzēja sacīt. Jūs teiksiet, ka esmu ļoti augstprātīgs, lai gan tāds neesmu,” prezidents uzrunājis sanākušo tautu. „Ja neskaita gaišos matus, kad es augu, man teica, ka izskatos pēc Elvisa. Vai redzat? Vai varat tam noticēt? Es vienmēr esmu to uztvēris kā lielu komplimentu.”

„Esmu iepriecināts atgriezties Tupelo,” norādījis Tramps. „Es mīlu Tupelo, tūkstošiem smagi strādājošu amerikāņu patriotu mājas un rokenrola karaļa Elvisa dzimto vietu. Elviss! Mēs mīlam Elvisu.”

Donaldam Trampam piešķirtā zvaigzne Holivudas Slavas alejā

Donaldam Trampam 2007. gadā piešķirtā zvaigzne Holivudas Slavas alejā ne reizi vien bojāta, izdemolēta un atkal atjaunota.

gallery icon
18

„Mēs mīlam Elvisu, vai tad ne?” – piebildis Tramps. „Patiesību sakot, mēs tikko kā Elvisam piešķīrām Brīvības medaļu Baltajā namā.”

View this post on Instagram

#donaldtrump 🙎🏼♂️💸

A post shared by Entrepreneur Central 💸🛥💰 (@bossentrepren3ur) on

Šā gada 16. novembrī Tramps piešķīra 1977. gadā mirušajam Elvisam Preslijam Prezidenta Brīvības medaļu. Paziņojot par godalgu, prezidents dalījies pārdomās, kā reiz pats bijis rokenrola karaļa koncertā Lasvegasā un savām acīm redzējis, kā publika viņa dēļ „jūk prātā”.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās