foto: CAMERA PRESS/James Veysey / Vida Press
Hercogiene Ketrīna pirms Meganas Mārklas kāzām raudāja. Vai pie vainas līgavas „striktās” prasības?
Kembridžas hercogiene Ketrīna un Saseksas hercogiene Megana.
Slavenības
2018. gada 30. novembris, 06:41

Hercogiene Ketrīna pirms Meganas Mārklas kāzām raudāja. Vai pie vainas līgavas „striktās” prasības?

Jauns.lv

Atklātībā nonākusi informācija, ka pirms Meganas Mārklas un prinča Harija kāzām hercogiene Ketrīna vedusi meitu princesi Šarloti uz līgavas māsas kleitas pielaikošanu, un tur satikusi arī Meganu. Ketrīna telpas pametusi asarām acīs. Pils šādu faktu nenoliedz.

Megana Mārkla un hercogiene Ketrīna

Megana Mārkla un hercogiene Ketrīna.

gallery icon
22

Princis Harijs un hercogiene Megana pamet Kensingtonas pili un savus tuvākos kaimiņus princi Viljamu un hercogieni Ketrīnu, lai pārceltos uz dzīvi Frogmoras kotedžā Vindzorā. Šis fakts internetā jau radījis lielu drāmu.

Paklīdušas runas, ka brāļu prinču attiecībās iezagusies „spriedze”, kā arī parādījušās baumas, ka hercogienes īpaši labi nesaprotas.

foto: WPA Pool/Mirrorpix / Vida Press
Hercogiene Ketrīna ar meitu princesi Šarloti prinča Harija un Meganas Mārklas kāzās.

Portāla „The Telegraph” rīcībā nonākusi informācija, ka jau pirms Harija un Meganas kāzām noticis kāds starpgadījums. Divi savstarpēji nesaistīti ziņu avoti apgalvo, ka hercogiene Ketrīna „asarām acīs pametusi princeses Šarlotes līgavas māsas kleitas laikošanu”.

Nav zināms, kas tieši sarūgtinājis Ketrīnu, taču viens no anonīmajiem informatoriem norādījis, ka „viņa tikko kā bija laidusi pasaulē princi Luisu un bija vēl ļoti emocionāla”.

Skaistākie mirkļi no prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām

gallery icon
71

Princeses Šarlotes kleitas laikošana notikuši dažas nedēļas pirms karaliskajām kāzām, un tajā piedalījusies arī pati līgava. Megana savai lielajai dienai vēlējusies „visu to labāko”, taču laikošanas process neesot ritējis pēc viņas iecerētā plāna, – kāds cits ziņu pienesējs informējis laikrakstu „The Sun”.

Hercogiene Ketrīna ar meitu princesi Šarloti apmeklē prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas

gallery icon
19

Karaļnamam tuvu stāvošā persona apgalvo, ka process bijis „stresa pilns” un novedis līdz asarām tobrīd pēc trešā bērna dzemdībām vēl ļoti emocionālo un viegli ievainojamo Ketrīnu.

Hercogienes Ketrīna un Megana vēro tenisa spēli

Hercogienes Ketrīna un Megana vēro tenisa spēli Vimbldonā.

gallery icon
16

Kāds no paziņām portālam „The Daily Mail” izteicies, ka drāma par Meganas un Ketrīnas sliktajām attiecībām esot ievērojami pārspīlēta. „Lai gan valda neliela aizkulišu spriedze, Ketrīna ir ļoti nosvērta un mierīga. Nav nekā slikta tajā apstāklī, ka Harijs un Megana vēlas dzīvot citur,” norāda paziņa. „Cilvēki ir priecīgi redzēt abus pārus laimīgus.”

Pēc tam, kad Harijam un Meganai pieteicies bērns, abi nolēmuši, ka vēlas noslēgtāku privāto telpu. Lai gan Viljama un Ketrīnas bērniem pie Kensingtonas pils ir brīnišķīgs dārzs, kurā rotaļāties, kad princis Džordžs un princese Šarlote dodas uz skolu Londonā, viņu gaitām regulāri seko līdzi paparaci.

foto: James Whatling / MEGA / Vida Press
Baumas par Meganas un Ketrīnas sliktajām attiecībām esot ievērojami pārspīlētas, – norāda daži paziņas.

Tā kā Viljams ir otrais rindā uz troni, viņam nav izvēles, jo princim jābūt pastāvīgai dzīvesvietai galvaspilsētā, un Kensingtonas pils ir labākā iespējamā izvēle. Uz Hariju, kurš ir sestais rindā uz troni, tik strikti noteikumi neattiecas.

foto: James Whatling / MEGA / Vida Press
„Nav nekā slikta tajā apstāklī, ka Harijs un Megana vēlas dzīvot citur,” norāda paziņa. Tā kā Viljams ir otrais rindā uz troni, viņam nav izvēles, jo princim jābūt pastāvīgai dzīvesvietai galvaspilsētā. Uz Hariju tik strikti noteikumi neattiecas.