foto: Instagram, Vida Press
Fani nikni: Kardašjana kā privāto lidmašīnu noīrē 600 pasažieriem paredzētu aviolaineri
Kima Kardašjana un Kanje Vests.
Slavenības
2018. gada 29. novembris, 07:12

Fani nikni: Kardašjana kā privāto lidmašīnu noīrē 600 pasažieriem paredzētu aviolaineri

Jauns.lv

Kalifornijas postošo savvaļas ugunsgrēku laikā realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana un viņas vīrs reperis Ye, agrāk zināms kā Kanje Vests, nolīga privātu ugunsdzēsēju brigādi, kas gādātu, lai viņu īpašums paliek neskarts postošajā ugunsnelaimē. Savukārt nesen kolorītais pāris noīrējis privāto lidmašīnu. Nekas īpašs slavenību aprindās, ja vien tas nebūtu aviolaineris vairāk nekā 600 cilvēkiem! Bet pasažieri tikai daži...

Pēc tam, kad izskanēja informācija, ka Kima un viņas vīrs nolīguši privātu ugunsdzēsēju brigādi, kas glābtu viņu māju no Kalifornijas postošajiem savvaļas ugunsgrēkiem, tie bija viņu kaimiņi, kas atklāja, ka pāris nav rīkojies tikai savtīgu nodomu vadīts. Ugunsdzēsējus viņi patiešām privāti nolīguši, taču tiem lūgts arī pieskatīt tuvāko kaimiņu mājas, ko vīri godam darījuši.

foto: ddp images/Markus Mainka/Shotsho/ Vida Press
Divstāvīgā „Boeing 747” lidmašīna 660 pasažieriem. Ar līdzīgu savā privātajā pārlidojumā nesen devās Kardašjana un Vests, līdzi ņemot tikai personīgo treneri un dažus cilvēkus no „Team Adidas” komandas.

Fani tagad ir neizpratnē, kāpēc slavenais pāris tikai sev vien nolīdzis privātu "Boeing 747" lidmašīnu, kurā pasažieru vietu skaits pārsniedz 600. Nav zināms, uz kādu galamērķi viņi nesen ar šo aviolaineri devušies.

Fani sociālajos tīklos apšauba to, cik patiess ir šis pāris vides aizsardzības jautājumos, ko it kā dedzīgi atbalsta.

View this post on Instagram

oh, must be nice

A post shared by Kim Kardashian Snapchat 🍑 (@kimkardashiansnap) on

38 gadus vecā realitātes šova zvaigzne savā „Instagram” profilā padalījusies ar stāstu par savu luksusa ceļojumu ar divstāvīgo lidmašīnu, kurā ir neskaitāmas guļamistabas, vannasistabas, savs birojs, atpūtas istaba un telpa ar lielu ēdamgaldu.

Kimas Kardašjanas "Instagram" profila 2018. gada foto

Sociālo tīklu un realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas "Instagram" profila 2018. gada fotogrāfijas.

gallery icon
75

Pat Kima Kardašjana šādu lidmašīnas aprīkojumu nodēvējusi kā „diezgan neprātīgu”. Taču vēl neprātīgāku visu dara fakts, ka šo milzu lidmašīnu pārlidojumam izmantojuši vien daži cilvēki – Ye sadarbības partneri no „Team Adidas”, slavenais pāris pats un viņu personīgais treneris. Izdevums „Travel + Leisure” raksta, ka šajā lidmašīnā ir vietas 660 pasažieriem.

Kāda no fanēm paudusi neizpratni, ja pāris nesen ziedojis 500 000 ASV dolāru savvaļas ugunsgrēka radītā posta likvidēšanai, kāpēc gan viņi privātām vajadzībām izvēlas tik lielu lidmašīnu. Vai kāds viņiem nepaskaidrotu par klimata krīzi? – vaicā šokētā „Twitter” lietotāja.

„Kima Kardašjana publiskojusi stāstu par lidojumu ar privātu "747" lidmašīnu,” neizpratnē ir cita. „Vienīgais, ko varu domāt: kas par degvielas un resursu izniekošanu, kaitējumu videi utt., utt. Tik nepatīkami un nevajadzīgi.”

„Dārgie, Kima Kardašjana un Kanje Vest! Jūs tikko iekāpāt privātā (!) 747 lidmašīnā „ilgam pārlidojumam”. Cik daudz tas jums izmaksāja, 2-3 miljonus? Varbūt būtu godīgi, ja ekvivalentu summu jūs ziedotu, lai palīdzētu klimatam atjaunoties pēc vairāku tonnu (!) CO2, ko radījāt.”

„Vai kāds var aprēķināt oglekļa dioksīda daudzumu, ko radīja Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta TUKŠĀ „luksusa 747” lidmašīna, lai nokļūtu kādā tālā nostūrī? Sēdvietu skaits: 660.”

„Tas, ka Kima Kardašjana un Kanje Vests izīrēja tikai sev vien 747 lidmašīnu, ir tik neticami izšķērdīgi, ka man kļūst slikti. Radot daudz vairāk oglekļa dioksīda nekā viņiem vajadzētu. Jums ir ietekme un bagātība, lai varētu ceļot ilgstoši, bet tā vietā jūs darāt pretējo. Kamdēļ? Lai atstātu ierakstu Instagramā?”

Tomēr ir daudz Kardašjanas un Vesta fanu, kas atzīst, ka izjūt greizsirdību par tām greznības virsotnēm, kādas ir pa kabatai šim slavenajam pārim. Un viņus neuztrauc, vai šāds luksuss nenodara kaitējumu apkārtējai videi.

„Pēc Kimas Kardašjanas „Instagram” stāsta noskatīšanās es nolēmu, ka gribu vienu (1) Boeing 747 sev Ziemassvētkos.”

„Kima Kardašjana paņēmusi līdzi savu personīgo treneri privātajā 747 lidojumā, jo vēlas vingrot lidojuma laikā...”

Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta ģimene

gallery icon
54

„Nekad vairs nelidošu ar Ryanair reisu, pēc tam, kad esmu noskatījusies Kimas Kardašjanas jaunāko Insta stāstu. No šī brīža tikai privātu 747, lūdzu!”