foto: Instagram, Vida Press
Kanje Vests „nomocījis” sievu Kimu Kardašjanu ar vēlmi par septiņiem bērniem
Kanje Vests gribot septiņus bērnus, jo viņam patīk cipars „7”.
Slavenības
2018. gada 30. oktobris, 07:21

Kanje Vests „nomocījis” sievu Kimu Kardašjanu ar vēlmi par septiņiem bērniem

Jauns.lv

Realitātes šova „Keeping Up With The Kardashians” jaunākajā sērijā Kima Kardašjana savai draudzenei atzinusies, ka vīrs reperis Kanje Vests viņu „nomocījis” ar vēlmi pēc vēl kuplākas ģimenes. Pagaidām pāris audzina trīs atvases, jaunākā no kurām nākusi pasaulē ar surogātmātes palīdzību, jo ārsti aizlieguši Kimai pašai dzemdēt veselības apsvērumu dēļ.

Realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana sarunā ar draudzeni Larsu Pippenu atzīst, ka vīrs Kanje Vests vēloties kuplāku ģimeni.

Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta ģimene

gallery icon
54

„Kā tev viss tik labi izdodas ar bērniem?” – apvaicājas 44 gadus vecā Pippena. „Viņi visi ir tik lieliski.”

„Taču Kanje grib vēl [bērnus],” atzīstas 38 gadus vecā sabiedrības dāma. „Viņš ir mani nomocījis. Viņš grib kādus septiņus. Viņš ir kā apmāts ar ciparu septiņi.”

Kimai Kardašjanai un viņas 41 gadu vecajam vīram reperim Kanje Vestam jeb Ye ir trīs bērni. Meitai Nortai ir pieci gadi, dēlam Seintam – divi, bet ar surogātmātes palīdzību šogad pasaulē nākušajai meitiņai Čikāgai – astoņi mēneši.

Tik dažādā Kima Kardašjana sociālajos tīklos un dzīvē

gallery icon
29

„Viņam vajadzētu savu nākamo albumu nosaukt „Septiņi” un atslābt par bērnu jautājumu,” ierosina Kimas draudzene. „Septiņi bērni - tas ir neprāts!”

„Tas ir neprāts. Es to nekad nevarētu, vismaz ne mūsdienu pasaulē, kādā dzīvojam,” apliecina Kima, norādot, ka viņu šokē nesenās traģēdijas ar apšaudēm skolā. Šādi notikumi liek apšaubīt domu par vēl kādas atvases laišanu pasaulē.

Kimu jo īpaši satricinājusi šā gada februārī Floridas vidusskolā notikusī apšaude, kurā dzīvību zaudējuši 17 cilvēki.

Kanje Vests uz kāzām dodas iešļūcenēs

gallery icon
15

„Es šaubos par vēl kāda bērna laišanu pasaulē, jo notiekošais burtiskā nozīmē neļauj man naktīs mierīgi gulēt, domājot, kā mani bērni izdzīvos šādā trakā pasaulē.”

„Es tevi saprotu. Turklāt cilvēki vēl cenšas saņemt gūstekņus, laupīt, nolaupīt tevi, tas viss noteikti neliecina par labu izvēlei,” piekrīt Larsa Pippena, savu domu attiecinot uz Kimas Kardašjanas pašas 2016. gada Parīzē piedzīvoto bruņoto laupīšanu.

Kimas Kardašjanas "Instagram" profila 2018. gada foto

Sociālo tīklu un realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas "Instagram" profila 2018. gada fotogrāfijas.

gallery icon
75