foto: Vida Press
Neievērotas pazīmes, kas jau agrāk liecināja, ka hercogiene Megana ir mātes cerībās
Saseksas hercogiene Megana.
Slavenības
2018. gada 19. oktobris, 07:12

Neievērotas pazīmes, kas jau agrāk liecināja, ka hercogiene Megana ir mātes cerībās

Jauns.lv

Par to, ka Saseksas hercogiene Megana varētu būt mātes cerībās, tenkoja jau krietnu laiku, pirms britu karaļnams šo ziņu apstiprināja oficiāli. Sabiedrība saskatīja vairākas pazīmes, kas, viņuprāt, liecināja par gaidāmu ģimenes pieaugumu.

Šā gada 15. oktobrī britu karaļnams paziņoja, ka Saseksas hercogu pāris – princis Harijs un viņa sieva Megana – ir sava pirmdzimtā gaidībās. Pāris, kurš apprecējās šā gada maijā, ilgi nevilcinājās ar ģimenes pieaugumu un jau nākamā gada pavasarī kļūs par vecākiem savam pirmajam kopīgajam bērnam.

Megana un Harijs par šiem priecīgajiem jaunumiem ģimenei un visai pasaulei paziņoja vien tad, kad bija pagājuši pirmie grūtniecības mēneši.

Karaliskās ģimenes dzīves apskatniece Rebeka Ingliša apliecinājusi, ka Meganas īpašumā jau ir skenēšanas attēls, kas veikts 12. grūtniecības nedēļā – ar mazuļa un topošās māmiņas veselību viss esot vislabākajā kārtībā.

Tas nozīmē, ka jau vairākas nedēļas pārim bija veiksmīgi izdevies noslēpt to, ka ir pieteicies mazais karaļbērns!

Tas gan nenozīmē, ka par Meganas grūtniecību nebaumoja jau agrāk. Tenkoja, un vēl kā! Runas klīda jau kopš pāra kāzām šā gada maijā. Tagad, atskatoties uz dažiem aizvadītajiem mēnešiem, redzams, ka bijušas vairākas pazīmes, kas liecināja – Megana ir mātes cerībās.

Nākamā lapa: Violetās mapītes