foto: Vida Press
Kā uz prinča Harija un Meganas paziņojumu par gaidāmo bērnu reaģēja karaliene Elizabete?
Karaliene esot ļoti priecīga.
Slavenības
2018. gada 20. oktobris, 08:10

Kā uz prinča Harija un Meganas paziņojumu par gaidāmo bērnu reaģēja karaliene Elizabete?

Jauns.lv

Par to, ka Megana Mārkla ir stāvoklī, baumoja jau krietni pirms tam, kad karaļnams oficiāli pavēstīja - Saseksas hercogu pāris ir pirmdzimtā gaidībās. Bet cik sen šo priecīgo vēsti uzzināja karaliskā ģimene?

Karaļnams vēsti par to, ka princis Harijs un hercogiene Megana ir pirmdzimtā gaidībās, oficiāli paziņoja šā gada 15. oktobrī, savukārt karaliskā ģimene priecīgos jaunumus no topošajiem vecākiem uzzināja princeses Eiženijas kāzu dienā 12. oktobrī.

Sabiedrības viedokli par to, vai kāzas bija piemērots brīdis šāda jaunuma paziņošanai, gan vēl dzirdēsim, taču labā ziņa ir tāda, ka visi karaļnamā pauduši prieku par negaidīto paziņojumu un karaliene nespētu būt vēl laimīgāka.

foto: Vida Press
Princis Harijs un Megana Mārkla par gaidāmo ģimenes pieaugumu paziņojuši princeses Eiženijas kāzās. Nav gan zināms, kā tieši tas noticis.

Kā stāsta, karaliene Elizabete II ir „priecīga par pāri”. Meganai Mārklai ritot 12. grūtniecības nedēļa, un par gaidāmo mazuli vienlīdz lielu prieku pauduši arī citi karaliskās ģimenes pārstāvji - princis Čārlzs, hercogiene Kamilla, princis Viljams un hercogiene Ketrīna.

Arī Meganas mamma Dorija Reglenda esot „ļoti laimīga”, ka nākamā gada pavasarī kļūs par vecmāmiņu.

foto: Vida Press

Pagaidām nav zināms, kāda bijusi princeses Eiženijas un viņas jaunā vīra Džeka Brūksbenka reakcija uz negaidīto paziņojumu. Topošie vecāki taču tieši viņu kāzu dienu bija izvēlējušies par piemērotāko brīdi, lai šo vēsti paziņotu ģimenei. Nav arī tuvāk zināms, kā tieši paziņojums izskanējis. Vai Megana to paziņojusi līdz ar kāzu tostu jaunajam pārim? Sabiedrība deg nepacietībā uzzināt nianses no Eiženijas un viņas „Instagram” stāstiņiem.

Hercogiene Megana un princis Harijs ierodas Austrālijā: pirmie foto pēc ziņas, ka pāris gaida pirmdzimto

gallery icon
7

Hercogiene Megana un princis Harijs dodas uz princeses Eiženijas kāzām

gallery icon
21

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon
47