foto: Publicitātes
Labsirdīgā sātaniste, omulīgais spridzeklis, kriminālā autoritāte - iepazīsti "Caur ērkšķiem uz... " jaunās dalībnieces
TV
2018. gada 12. septembris, 06:03

Labsirdīgā sātaniste, omulīgais spridzeklis, kriminālā autoritāte - iepazīsti "Caur ērkšķiem uz... " jaunās dalībnieces

Žurnāls "Kas Jauns"

Narkotikas, azartspēles, alkohols, vardarbība – desmit sievietes ar dramatisku pagātni unikālā TV projektā "Caur ērkšķiem uz..." centīsies sākt jaunu dzīvi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jau septembra beigās plaši apspriestais TV projekts "Caur ērkšķiem uz..." ar otro sezonu atgriezīsies pie "STV Pirmā!" skatītājiem, ļaujot sekot līdzi pārmaiņām desmit sieviešu dzīvēs.

Raidījuma "Caur ērkšķiem uz..." jaunās sezonas dalībnieces

TV projekta "Caur ērkšķiem uz..." otrās sezonas dalībnieces.

gallery icon
15

Viņas visas teju vai mēnesi uzturēsies labiekārtotā mājā Rīgā, apmeklēs dažādas nodarbības un profesionālu ekspertu vadībā gūs vērtīgas zināšanas par to, kā rast spēku atbrīvoties no atkarībām, pilnveidot savu personību un stiprināt attiecības ar bērniem. Arī šajā raidījuma sezonā netrūks šokējošu mirkļu un sievietes ar savu rīcību ne reizi vien metīs izaicinājumu sabiedrības vispārpieņemtajām normām, kļūstot par pamatu diskusijām.

Taču tajā pašā laikā viņas vēlreiz spilgti apliecinās – dzīve ir katra paša rokās un ar mērķtiecību tajā iespējams īstenot vērienīgas pārmaiņas. Sekot līdzi, kā desmit grūtībās nonākušas sievietes cenšas sākt jaunu dzīvi sociālajā raidījumā "Caur ērkšķiem uz...", varēs jau no 27. septembra ceturtdienās plkst. 22 televīzijā sievietēm "STV Pirmā!". Savukārt nepacietīgākie raidījuma cienītāji jaunākās sērijas vēl pirms TV pirmizrādes varēs noskatīties lietotnē Shortcut.

foto: Publicitātes
Sociālā raidījuma vadīšanu uzņēmušies Liene Stepena un Jānis Bukums.

Projekta "Caur ērkšķiem uz..." laikā dalībnieces satiks daudzus iedvesmojošus cilvēkus, kuri viņas aizkustinās un parādīs, ka var dzīvot arī citādi. Īpaši sirsnīga izvērtīsies meiteņu tikšanās ar rakstnieci Daci Priedi, pēc kuras sievietes vēl ilgi savu iedvesmas personu nelaidīs prom un dalīsies savos stāstos.

Sirds emocionālās stīgas aizkustinās iepazīšanās ar sabiedrībā mīlētiem mūziķiem – Vari Vētru, Andri Ērgli, Joranu Šteinhaueru un grupu "Aarzemnieki". Bet izaicinājumu sievišķībai metīs īpaša modes skate, kuras laikā liela daļa dalībnieču iejutīsies modeļu lomā un pirmo reizi augstpapēžu kurpēs defilēs pa mēli.

Netrūks arī pa kādam asumam un konfliktam dalībnieču vidū, uzvirmos pat mīlas jūtas, būs smiekli, asaras, solījumi un nodevība.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Nākamā lapa: Labsirdīgā sātaniste Solvita