foto: Vida Press
Ir pamats!? Jau parādās pirmās runas par Meganas Mārklas grūtniecību!
Skaistumkopšanas ekspertei ļoti aizdomīgi šķiet, ka Megana Mārkla pēdējā laikā sabiedrībā iziet tikai matus saņēmusi copītē.
Slavenības
2018. gada 19. augusts, 12:29

Ir pamats!? Jau parādās pirmās runas par Meganas Mārklas grūtniecību!

Kasjauns.lv

Par to, ka prinča Harija sieva ir stāvoklī, paziņojusi skaistumkopšanas eksperte Mika Maijere. Kā pierādījumus viņa min izmaiņas jaunās Saseksas hercogienes Meganas ārienē.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Skaistumkopšanas eksperte Mika Maijere vērš uzmanību uz to, ka Megana Mārkla no savas afroamerikāņu izcelsmes mammas mantojusi sprogainus matus, ko regulāri taisno ar ķīmisku līdzekļu palīdzību. Eksperte ievērojusi, ka tagad prinča Harija dzīvesbiedre sabiedrībā iziet tikai ar mezglā saņemtiem matiem.

Megana Mārkla iecienījusi matus siet mezglā

Megana Mārkla iecienījusi matus siet mezglā.

gallery icon
16

Maika Maijere uzskata, ka šādi hercogiene slēpj matus, kas atkal cirtojas. „Es domāju, ka tagad mēs viņu redzēsim tikai ar copīti. Tas ir neapgāžams grūtniecības pierādījums, jo viņa vairs nedrīkst taisnot matus ar ķīmiju,” skaistumkopšanas ekspertes Maijeres teikto citē lielākais britu bulvārpreses izdevums „The Sun”.

foto: Vida Press
Skaistumkopšanas ekspertei ļoti aizdomīgi šķiet, ka Megana Mārkla pēdējā laikā sabiedrībā iziet tikai matus saņēmusi copītē.

Atgādināsim, ka Meganas tēvam šķiet, ka meita nav laimīga laulībā ar britu princi Hariju. Tomass Mārkls sniedzis kārtējo interviju. Ik reizi viņš solās, ka tā būs pēdējā, un vairs ar presi nerunās, bet nepaiet ilgs laiks un plašsaziņas līdzekļos parādās atkal jauna saruna ar Mārkla kungu. Viņš ir žēlojies, ka meita vairāk ar viņu nesarunājas, bet jau nākamajā mirklī apgalvojis, ka Megana kļuvusi pārāk augstprātīga, jo tikai viņam ir jāpateicas par to, kāda hercogiene Megana tagad kļuvusi. Bet pateicību neesot sagaidījis. Reiz viņš apgalvoja, ka Meganai un Harijam būs bērns, jo meita jau sen gribot ģimeni, un Harijs arī vienmēr par to runājot. Tad kritizēja, ka princese Diāna nav bijusi perfekta. Atklājis, ka telefonsarunā sarunā ar princi Hariju nosviedis klausuli, jo uzskati nav saskanējuši...

foto: Vida Press
Meganai bērnībā bija sprogaini mati. Kopš pusaudzes gadiem viņa tos ķīmiski taisno.

Jaunākajā sarunā ar presi Mārkls izteicies, ka viņa meita esot nesusi pārāk lielu upuri, kļūstot par karaļnama atvases dzīvesbiedri.

Savukārt pati hercogiene Megana ļoti cenšas, lai atbilstu visām viņas jaunās ģimenes karaliskajām prasībām, etiķetei un protokolam. Tiesa, bijušajai aktrisei un jaunajai hercogienei, viss ne vienmēr izdodas. Karaļnamā pastāv pārāk daudz likumu un šīs nianses vēl aizvien ir apgūstamas.  

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon
47
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās