foto: PA Wire/PA Images/SCANPIX/LETA
Atlikta Džonija Depa ilgi gaidītās jaunās filmas iznākšana
Kino
2018. gada 8. augusts, 15:50

Atlikta Džonija Depa ilgi gaidītās jaunās filmas iznākšana

Jauns.lv

Holivudas zvaigznes Džonija Depa jaunākā filma "City of Lies", kas stāsta par leģendārā repera Notorious B.I.G. slepkavību un tās izmeklēšanu, tomēr šoruden uz ekrāniem neiznāks.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Bija paredzēts, ka filmas "City of Lies", kurā Deps atveido detektīvu, kas izmeklē Notorious B.I.G. slepkavību, pirmizrāde būs 7. septembrī. Dienā, kad nogalinātajai repa pasaules leģendai būtu apritējuši 46 gadi.

Džonija Depa spožākās lomas

Holivudas zvaigznes Džonija Depa spožākās lomas.

gallery icon
21

Kāpēc filmas iznākšana uz lielajiem ekrāniem atlikta, oficiāli vēl pavēstīts netiek. Zīmīgi, ka vien pirms nepilna mēneša kāds no uzņemšanas brigādes iesūdzēja Depu tiesā, apgalvojot, ka Holivudas zvaigzne viņu pirms gada lamājis un pat iekaustījis.

Notorious B.I.G., īstajā vārdā Kristofers Džordžs Letors Viljamss, zināms arī kā Bigijs, tiek uzskatīts par vienu no visu laiku izcilākajiem reperiem. Nogalināts viņš tika 1997. gadā Losandželosā - nošauts no garāmbraucošas automašīnas. Bigija slepkavība notika pusgadu pēc cita slavena repera Tupaka Šakura nošaušanas. Un uzreiz parādījās baumas, ka Tupaka gangsteru banda atriebusies Notorious B.I.G., kas esot pasūtījis Šakura slepkavību.

Nu amerikāņi ar nepacietību gaidīja, ko par šo notikumu viņiem pavēstīs Depa un režisora Breda Fērmena jaunākā filma. Taču nāksies vēl pagaidīt.

City of Lies Coming to cinemas this September

A post shared by Johnny Depp (@johnnydeppofficial) on