foto: AFP/Scanpix
Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona ārsts: "Tēvs viņu bērnībā ķīmiski kastrēja"
Džo un Maikls Džeksoni 2005. gada martā, ierodoties Kalifornijā uz tiesas sēdi, kurā tika izskatita lieta par popmūzikas karalim izvirzītajām apsūdzībām bērnu seksuālā izmantošanā.
Slavenības
2018. gada 12. jūlijs, 07:48

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona ārsts: "Tēvs viņu bērnībā ķīmiski kastrēja"

Jauns.lv

Mirušā popmūzikas karaļa Maikla Džeksona ārsts Konrāds Marijs uzskata, ka dziedātāja tēvs Džo saviem bērniem bijis "viens no sliktākajiem tēviem pasaules vēsturē".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Džo Džeksons 89 gadu vecumā 27. jūnijā aizgāja viņsaulē, zaudējis cīņu ar vēzi. Nu internetā parādījies video, kurā Marijs apgalvo - Džo bijis briesmīgs tēvs un cerams, ka "ellē izpirks savus grēkus".

foto: REUTERS/SCANPIX
Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona tēvs Džo pēc ārsta Konrāda Marija tiesas sēdes 2011. gada septembrī.

Marijs, kas savulaik tika notiesāts par popdziedātāja Maikla Džeksona netīšu nonāvēšanu, pirms leģendas nāves krietni daudz laika pavadīja, rūpējoties par viņu, pētot Maikla veselības stāvokli un izrakstot zāles.

foto: REUTERS/SCANPIX
Maikla Džeksona ārsts Konrāds Marijs, apsūdzēts par mūziķa nonāvēšanu, tiek nogādāts Losandželosas tiesā 2010. gada februārī.

Maikls ar savu ārstu arī dalījies atmiņu stāstos, un tie, ko dakterim nācies dzirdēt par Džeksonu ģimenes galvu, bijuši "tiešām šausminoši".

Ārsts apstiprinājis jau sen klīstošās runas, ka bērnībā Maikls esot piedzīvojis ķīmisku kastrāciju. Tēvs licis mazajam Maiklam injicēt īpašus hormonus, lai aizkavētu pubertātes iestāšanos un zēnam saglabātu viņa augsto balsi.

Tas, ka Maikls savu tēvu Džo ienīdis, nav nekāds jaunums. To popmūzikas karalis stāstījis saviem tuvākajiem draugiem, arī testamentā papuča vārds neesot bijis atrodams.

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona dzīve

gallery icon
21

Maikls Džeksons 2009. gadā viņsaulē aizgāja 50 gadu vecumā. Apsūdzības puse tiesā pierādīja, ka Marijs bezrūpīgi devis Džeksonam spēcīgo anestētiķi propofolu, lai palīdzētu viņam labāk gulēt. 2011. gadā 60 gadus vecajam ārstam par netīšu nonāvēšanu tika piespriests maksimālais sods - četri gadi cietumā, taču ieslodzījuma vietu pārslogojuma dēļ viņš tika atlaists ātrāk.

Tā izskatījās Maikla Džeksona dzīvesvietā īsi pēc nāves

gallery icon
28