foto: Instagram
Latvijas labākajai svarcēlājai Kohai nozagtas zelta rotaslietas
Slavenības
2018. gada 29. jūnijs, 12:12

Latvijas labākajai svarcēlājai Kohai nozagtas zelta rotaslietas

Jauns.lv

Līgo dienas priekšvakarā raizes sagādātas latviešu labākajai svarcēlājai Rebekai Kohai - sportistei nozagtas vērtīgas rotaslietas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par to, ka Rebeka apzagta, viņa pati pavēstījusi sociālajā tīklā "Facebook", tur ierakstot, ka naktī no 22. uz 23. jūniju Dobeles sporta internātā, kas atrodas blakus stadionam un Dobeles sporta hallei, veikta zādzība.

"No apsarga istabas ir nozagta zelta ķēdīte ar svarcēlājas formas kulonu, kas arī ir zelta, un divi gredzeni - baltā un dzeltenā zelta," pasūrojusies Rebeka, norādot - mantas ir dāvinātas un atradējam viņa sola arī atlīdzību.

Koha ir pēdējo gadu spožākā Latvijas svarcelšanas zvaigzne - martā viņa pārliecinoši triumfēja Eiropas čempionātā, trešo gadu pēc kārtas tiekot pie medaļas Vecā kontinenta meistarsacīkstēs.

Svarcēlāja Koha pārliecinoši triumfē Eiropas čempionātā

Latvijas svarcelšanas zvaigzne Rebeka Koha trešdien Rumānijas galvaspilsētā Bukarestē pārliecinoši triumfēja Eiropas čempionātā, trešo gadu pēc kārtas tiekot pie medaļas ...

gallery icon
13

Latvijas sportiste 2016.gadā izcīnīja Eiropas čempionāta bronzas godalgu, pērn viņa bija otrā. Tāpat viņa pērn izcīnīja bronzas medaļu pasaules čempionātā, bet 2016. gada Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs palika uzreiz aiz goda pjedestāla.

Rebeka Koha izcīna ceturto vietu Rio

Latvijas svarcēlāja Rebeka Koha, kura startē svara kategorijā līdz 53 kilogramiem, izcīnījusi augsto ceturto vietu Riodežaneiro olimpisko spēļu sacensībās. Viņai ...

gallery icon
14