foto: MEGA/SCANPIX/LETA
Hjū Grants paskaidro, kāpēc 57 gadu vecumā pirmoreiz apprecējies
Aktieris Hjū Grants un zviedru TV producente Anna Eberstīna ir pāris jau sešus gadus.
Slavenības
2018. gada 29. jūnijs, 11:11

Hjū Grants paskaidro, kāpēc 57 gadu vecumā pirmoreiz apprecējies

Jauns.lv

Britu aktieris Hjū Grants intervijā paskaidrojis iemeslus, kāpēc izlēmis 57 gadu vecumā pirmoreiz iestūrēt laulības ostā. To viņam esot vairāki.

Maija beigās Grants Londonā par sievu apņēma savu zviedru draudzeni Annu Eberstīnu (39). Pāris viens otram jāvārdu teica klusā ceremonijā Londonas rajonā Čelsijā - dzimtsarakstu nodaļā netālu no viņu mājas. Aicināti uz pasākumu bijuši vien tuvākie ģimenes locekļi.

Hjū Grānts ar trešā bērna māti vēro tenisa spēli

Britu aktieris Hjū Grānts kopā ar sava trešā bērna māti – zviedru TV producenti Annu Elizabeti Ebersteinu – bija devies ...

gallery icon
18

Hjū un zviedru TV producente Eberstīna ir pāris jau sešus gadus, un viņiem ir trīs bērni – piecgadīgs dēls Džons, 2015. gada decembrī dzimusi meita, kuras vārdu medijiem tā arī nav izdevies noskaidrot, un šogad martā pasaulē nākusi vēl viena atvase.

"Mums ir trīs bērni, mēs kopā dzīvojam, un man nepatīk tā situācija robežkontrolē," iemeslus, kāpēc izlēmis precēties, uzskaita aktieris.

"Robežsargi saka - labi, visi Granti, jūs ejiet tur. Un tad es ar bērniem dodos norādītajā virzienā. Bet pārējiem saka - ejiet tur. Un sieva ar auklītēm aiziet citur. Tas nešķita pareizi," tā Hjū.

Grants par savu privāto dzīvi runā reti, rūpīgi to tur noslēpumā. Zināms gan, ka viņam ir piecas atvases.

Bez trim Annas bērniem divus viņam dāvājusi viesnīcas reģistratore Tiņlaņa Honga. Abu vecākajam bērnam - meitai Tabitai – septembrī apritēs septiņi gadi, bet četrus gadus vecs ir viņu dēls Fēlikss. Puika nāca laikā, kad Grants uz kādu brīdi bija pašķīries no Annas. Tā nu Hjū tagad no divām dāmām ir pieci bērni, no kuriem neviens nav vecāks par septiņiem gadiem.

Hjū Grānts un Tanglina Honga

gallery icon
3

Aktieris ne reizi vien intervijās teicis, ka netic laulības institūcijai. "Es joprojām uzskatu, ka tās ir blēņas, un tā domā arī mana sieva," saka Grants. "Bet šķita, ka tā būs jauka lietiņa, ko paveikt."