foto: AFP/Scanpix/LETA
Princis Čārlzs karaliskās ģimenes jaunpienācējai Meganai izdomājis ļoti neparastu iesauku
Slavenības
2018. gada 20. jūnijs, 12:50

Princis Čārlzs karaliskās ģimenes jaunpienācējai Meganai izdomājis ļoti neparastu iesauku

Jauns.lv

Britu karaliskās ģimenes jaunpienācēju - Saseksas hercogieni Meganu - visvairāk iemīļojis (neskaitot, protams, princi Hariju), šķiet, ir Velsas princis Čārlzs (69).

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viņš bijušo amerikāņu aktrisi karaliskajās kāzās veda pie altāra, aizstājot Meganas sasirgušo tēti, un nu savai vedeklai izdomājis arī iesauku.

Tomēr iesauka, izrādās, ir itin savdabīga - princis Čārlzs Meganu dēvējot par "Volframu". Par godu vienam no pasaulē cietākajiem metāliem...

foto: AFP/Scanpix/LETA
Princis Čārlzs savai 70 gadu dzimšanas dienai veltītajos dārza svētkos ar saviesīgām sarunām izklaidē savu sievu Kornvolas hercogieni Kamilu un karaliskās ģimenes jaunpienācēju Saseksas hercogieni Meganu.

"Viņa ir sīksta un nelokāma kā pats stiprākais metāls," tā uzskatot princis Čārlzs, saka informētas personas.

Princis Čārlzs esot ļoti priecīgs, ka viņa dēla Harija dzīvē ienākusi sieviete ar nelokāmu raksturu. Princim Harijam, kas mēdzot būt mazliet maigs, Megana ļaušot uzaudzēt stingrāku mugurkaulu.

foto: Anwar Hussein/SIPA/Scanpix/LETA
Karaliene Elizabete II, Saseksas hercogiene Megana, Velsas princis Čārlzs, Saseksas hercogs princis Harijs, Kembridžas herogiene Ketrīna, Kembridžas hercogs princis Viljams, princese Šarlote, viņas māsīca Savanna Filipsa un princis Džordžs "Trooping the Colour" parādē 9. jūnijā.

Megana arī esot krietni uzlabojusi attiecības starp prinčiem Čārlzu un Hariju. Dēls tēvam ilgu laiku nepiedeva šķiršanos no mātes lēdijas Diānas, savukārt Čārlzs nekad nav bijis priecīgs par Harija liderīgo, karaļnamam īsti nepiedienīgo dzīvesveidu.

Skaistākie mirkļi no prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām

gallery icon
71

Taču nu tēva un dēla attiecības esot ievirzījušās krietni pozitīvākās sliedēs, un paldies par to jāsaka Volframam!