foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
“Nav komentāru” – premjers Māris Kučinskis neatklāj, vai audzina mazu bērnu
Māris un Laine Kučinski.
Slavenības
2018. gada 19. jūnijs, 12:40

“Nav komentāru” – premjers Māris Kučinskis neatklāj, vai audzina mazu bērnu

Jauns.lv

Žurnāls “Privātā Dzīve” vēsta, ka premjeram Mārim Kučinskim ir trešais dēls. Šādas domas esot radušās, jo uz dēla Edgara 9. klases izlaidumu premjers ar kundzi Laini Kučinsku ieradušies ar kādu puisīti, kurš, pēc visa spriežot, esot nepilnu gadu vecs.

Kā novērojusi “Privātā Dzīve”, diezgan ilgā izlaiduma liekā mazulis, esot Kučinska rokās, nedaudz niķojies, bet pēcāk, fotografējoties svaigā gaisā, un esot “mammas rokās”, izskatījies priecīgs.

Jauns.lv centās noskaidrot, vai tiešām Māris Kučinskis jau aptuveni gadu, pildot premjera pienākumus, audzina savu trešo dēlu.

Līdz šim bija zināms, un Kučinskis pat bija lepns par to, ka viņam ir divi dēli – pilngadību jau krietni sen sasniegušais Gints, no Māra Kučinska iepriekšējām attiecībām, un Edgars, kurš dzimis attiecībās ar Laini.

Pārsteidzoši, bet augstās valsts amatpersonas preses sekretārs Andrejs Vaivars sniedza vien lakonisku atbildi: “Nav komentāru”, atsakoties apstiprināt vai noliegt ziņu, ka premjers paralēli atbildības pilnajam darbam valsts labā varētu būt arī jaunais tētis.

Aptaujātie Kučinska labi paziņas teicās, ka neko nezinot, ka premjera ģimenē būtu tik priecīgs notikums kā dēla piedzimšana. Viņi pat pieļāva, ka mazais puika varētu būt Kučinska mazdēls.