foto: Vida Press
Meganas Mārklas klātbūtnē karaliene ir tik smaidīga kā nekad
Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Češīrā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smaidīja un smējās.
Slavenības
2018. gada 18. jūnijs, 05:59

Meganas Mārklas klātbūtnē karaliene ir tik smaidīga kā nekad

Jauns.lv

Jaunā Saseksas hercogiene Megana ceturtdien devās savā pirmajā oficiālajā vizītē kopā ar karalieni Elizabeti II. Tikai divas vien!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Hercogienes Meganas pirmā oficiālā vizīte, kur viņa viena bez vīra pavada karalieni, pienāca nepilnu mēnesi pēc kāzām.

Savukārt hercogienei Ketrīnai šāds gods bija dots tikai gadu pēc kāzām. Eksperti gan atzīst, ka Viņas Majestāte vēlējusies dot vairāk privāta laika jaunajam pārim. Šādi nevajadzētu salīdzināt karalienes laipnību pret Ketrīnu un Meganu, jo apzināti viņa nevienu no mazdēlu sievām necenšoties izcelt vairāk.

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon
47

Vizītei Česterā Megana bija izvēlējusies pēc pasūtījuma darinātu modes nama „Givenchy” kleitu, savukārt Viņas Majestāte karaliene Elizabete II - gaišu laima zaļu tērpu ar pieskaņotu cepuri. Bakingemas pils pārstāvis apstiprinājis, ka auskari, kas rotā jaunās hercogienes ausis, ir dāvana no vīra vecmāmiņas.

Karaļnama fani jau paguvuši novērtēt un secināt, ka abas dāmas vizītes laikā vienojusi acīmredzama saskaņa. „Atrodiet vīrieti, kas uz jums skatīsies tā, kā Megana Mārkla uz vīra vecmāmiņu,” to, cik sirsnīgas bija karalienes un jaunās hercogienes attiecības, jūsmo kāda no „Twitter” lietotājām.

Karaliene Elizabete II, izejot sabiedrībā, vienmēr ir smaidīga, taču tik sirsnīgi smaidoša un pat smejoša Viņas Majestāte nav redzēta kopā ne ar vienu citu no karaļnama jau sen!

Vairāki fani domā, ka Megana ir karalienes jaunā favorīte, tomēr karaļnama eksperti uzskata, ka Elizabete II cenšas pret visiem izturēties vienādi, neizceļot kādu par favorītu.

Nemeklēsim favorītus - karaliene bija smaidīga arī 2012. gadā, kad bija kopā ar hercogieni Ketrīnu!

foto: Vida Press
Karaliene un hercogiene Ketrīna 2012. gadā Notingemā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās