foto: AP
"Atriebēju" supervaroņu sāgas jaunā filma jau nopelnījusi 2 miljardus
Lai pakāptos uz trešo vietu ienesīgāko filmu sarakstā, "Atriebēju" sāgas jaunākajam meistardarbam jāsavāc vēl tikai "nieka" 66 miljoni dolāru.
Kino
2018. gada 14. jūnijs, 10:08

"Atriebēju" supervaroņu sāgas jaunā filma jau nopelnījusi 2 miljardus

Jauns.lv

"Marvel" komiksu ekranizējumu kārtējais kases grāvējs "Avengers: Infinity War" ("Atriebēji: Bezgalības karš") kļuvusi par ceturto filmu kino industrijas vēsturē, kas kases ieņēmumos sapelnījusi vismaz divus miljardus ASV dolāru.

Lai sasniegtu šo vēsturisko robežu, "Atriebēji: Bezgalības karš" bija nepieciešamas 46 dienas, kuru laikā filma, kas izmaksājusi teju 400 miljonus dolāru, tika rādīta uz lielajiem ekrāniem.

Visticamāk, šis "Marvel" jaunākais supervaroņu grāvējs kases ieņēmumos apsteigs 2015. gada filmu "Star Wars: The Force Awakens" ("Zvaigžņu kari: Spēks mostas"), kas tās radītājiem ir ienesusi 2,068 miljardus dolāru.

Lai pakāptos uz trešo vietu visu laiku ienesīgāko filmu sarakstā, "Atriebēju" sāgas jaunākajam meistardarbam no skatītāju kabatām jāsavāc vēl tikai "nieka" 66 miljoni dolāru.

Līdz pirmajai pozīcijai aizsniegties gan būs pagrūtāk - līderis ar nopelnītiem 2,788 miljardiem ir "Avatars", bet otro vietu ar 2,187 miljardiem ieņem "Titāniks".