foto: AFP
Pārsteidzošs modes šovs - tērpus demonstrē vīrieši ar mākslīgiem grūtnieču vēderiem
Modelis zīmola "Xander Zhou" skatē Londonas Modes nedēļā.
Slavenības
2018. gada 13. jūnijs, 16:11

Pārsteidzošs modes šovs - tērpus demonstrē vīrieši ar mākslīgiem grūtnieču vēderiem

Jauns.lv

Interesants skats nupat bijis vērojams vienā no Londonas Modes nedēļas šoviem - uz skatuves kāpa vīrieši, kam bija piestiprināti mākslīgi grūtnieču vēderi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pēc zīmola "Xander Zhou" 2019. gada pavasara/vasaras skates sanākušajiem bija, ko apspriest - visticamāk, reti kurš bija redzējis, ka vīriešu kārtas modeļi staigā pa mēli, demonstrēdami ne tikai modes, bet arī apaļus punčus.

Iespaidīgais zīmola "Xander Zhou" šovs Londonas Modes nedēļā

Iespaidīgais zīmola "Xander Zhou" šovs Londonas Modes nedēļā.

gallery icon
20

Dažiem modeļiem mugurā bija T krekli, piepacelti uz augšu tā, ka mākslīgie vēderi bija labi saskatāmi. Citi gādīgi apskāva savus vēderus, lai skatītāji nepadomātu, ka tie ir vienkārši alus punči.

Un vienam no modeļiem mugurā bija krekls ar uzrakstu "New World Baby" ("Jaunās pasaules bērns").

foto: AFP
A model presents a creation by Chinese designer Xander Zhou on the third day of the Spring/Summer 2019 London Fashion Week Men's fashion event in London on June 10, 2018. / AFP PHOTO / NIKLAS HALLE'N

Zīmols "Xander Zhou" savu nostāju "Instagram" pauda šādi - "Pie mums, pārdabiskajā ārpuszemes uzņēmumā, mēs esam gatavi sagaidīti nākotni, kurā ir vīriešu grūtniecība."

Ko skatīt šajā "pārdabiskā" zīmola jaunajā kolekcijā gan bija arī bez vīriešiem-grūtniečiem. Arī citu modeļu iznākšana uz skatuves lika skatītājiem sačukstēties gan sajūsmā, gan neizpratnē.

foto: AFP
Modelis zīmola "Xander Zhou" skatē Londonas Modes nedēļā.

Tēmas