foto: Facebook.com
Čigānpuisis Rinaldo vairs neslēpj savu jauno mīlu
Dziedātājs Rinaldo ar savu jauno draudzeni Inesu Sīmani.
2018. gada 7. jūnijs, 05:31

Čigānpuisis Rinaldo vairs neslēpj savu jauno mīlu

Kasjauns.lv

Šovu zvaigzne, dziedātājs Rinaldo (27) pēc šķiršanās no Annas Dribas (29) atklāj, kas ir viņa mīļotā meitene. Rinaldo, īstajā vārdā Ritvars Sunītis, sociālajos tīklos staro laimē, jo pie sāniem viņam ir izskatīga romu tautības sieviete Inesa Sīmane.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Rinaldo un Kaspars Pudniks no grupas “Riči Baltican”

Rinaldo jeb Ritvars Sunītis un Kaspars Pudniks no grupas “Riči Baltican” 2016. gada septembrī.

gallery icon
21

Šopavasar Rinaldo un dziedātāja Anna Dribas pielika punktu septiņus gadus ilgušām attiecībām. Pāris neslēpa, ka visādi centušies sadzīvot, taču – neveiksmīgi.

„Šīm attiecībām esmu veltījusi daudz no savas dzīves. Pēdējo reizi mēģinājām salabt pagājušajā gadā. Bet sapratām, ka labāk būt atsevišķi. Zinu, ka viņam tagad ir citas attiecības, viņš ir izvēlējies citu cilvēku, tāpēc mani nekad vairs atpakaļ nedabūs,” pirms mēneša uzsvēra Anna.

Viņa neslēpa, ka arī pašai sirdī uzplaukušas simpātijas pret kādu cilvēku, kas viņu iedvesmo gan radošajā darbā, gan fitnesa treneres mācībās Latvijas Sporta akadēmijā.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Vairākus gadus Rinaldo bija kopā ar dziedātāju Annu Dribas.

Beidzot arī Rinaldo nācis klajā, ka viņa sirds ir aizņemta, 30. maijā feisbukā publiskojot fotouzņēmumu, kurā Helsinku (Somijā) atrakciju parkā redzams, mīļi apskāvies ar Inesu Sīmani.

Čigānu dzīvesveida pārzinātāji teic, ka šāds solis – attiecību publiskošana – ir nopietns, teju līdzvērtīgs saderināšanās faktam. Dienu vēlāk šim uzņēmumam sekoja nākamais, kurā abi redzami pludmalē. Jauniešu profilos apsveikumi un laimes vēlējumi sabiruši kā no pārpilnības raga. Savā profilā, gandrīz katram sakot paldies, Rinaldo piekritis, ka nu sācis smaidīt biežāk un jūtas laimīgs.