foto: Vida Press
Princis Harijs un Megana medusmēnesi pavadīšot romantiskajā… Kanādā
Princis Harijs un Saseksas hercogiene Megana medusmēnesi pavadīšot kūrortā Albertas provincē Kanādā.
Slavenības
2018. gada 30. maijs, 09:09

Princis Harijs un Megana medusmēnesi pavadīšot romantiskajā… Kanādā

Kasjauns.lv

Britu princis Harijs un viņa sieva Megana Mārkla ir pārsteigumu pilni. Interneta portāla TMZ rīcībā nonākusi informācija, ka Saseksas hercogs un hercogiene medusmēnesi gatavojoties pavadīt Kanādā.

Kāda pārim tuvu stāvoša persona pavēstījusi - Harijs un Megana kāzu ceļojuma galamērķim izvēlējušies Albertas provinci Kanādā un „Fairmont Jasper Park Lodge” kūrortu. Tur viņi medusmēnesi baudīšot gleznainā vietā, 557 kvadrātmetru plašā kalnu namiņā.

„Fairmont Jasper Park Lodge” ir četru zvaigžņu kūrorts, kurā tiek piedāvātas arī spa procedūras un golfa spēle.

foto: Ekrānuzņēmums
„Fairmont Jasper Park Lodge” kūrorts Albertas provincē Kanādā.

Kanāda ir brīnišķīga vieta, kurā dzīvo brīnišķīgi cilvēki. Tikai par šādas medusmēneša vietas izvēli daudzi jaunā pāra fani ir ļoti pārsteigti. Līdz šim par ticamāko izvēli bija nosaukts safari Āfrikā, jo šī zeme pārim ir ļoti īpaša – tur uzplaukušas abu romantiskās attiecības. Arī lielākais no trim briljantiem Meganas saderināšanās gredzenā ir no šī kontinenta.

foto: Vida Press
Harijs un Megana dārza svētkos Bekingemas pils pagalmā dažas dienas pēc kāzām.

Kanādā savulaik viesojušies arī citi britu karaliskās ģimenes pārstāvji. Tālajā 1939. gadā šo valsti par galamērķi izvēlējies karalis Džordžs VI ar sievu karalieni Elizabeti, savukārt 2005. gadā Albertas provincē paviesojusies karaliene Elizabete II ar vīru princi Filipu. Viņas Majestāte Anglijas karaliene Elizabete II kopumā savs valdīšanas laikā Kanādā viesojusies 22 reizes.

Prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas

Lielbritānijā Vindzoras pils Sv.Jura kapelā notikušas prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas.

gallery icon
123

Tiek izteikti minējumi, ka princis Harijs un jaunā Saseksas hercogiene Megana kāzu ceļojuma laikā varētu iegriezties arī jaunās sievas dzimtajā Kalifornijā, ja reiz ceļš viņus aizvedis uz Ziemeļameriku.

Saseksas hercogiene Megana apmeklē dārza svētkus

Princis Harijs un viņa jaunā sieva Saseksas hercogiene Megana pārcēla medusmēnesi uz vēlāku laiku, lai varētu apmeklēt Bekingemas pils pagalmā ...

gallery icon
37