Šodien precas princis Harijs un Megana Mārkla
Slavenības
2018. gada 19. maijs, 07:39

Šodien precas princis Harijs un Megana Mārkla

Jauns.lv

Šodien Svētā Jura kapelā Vindzoras pilī notiks britu prinča Harija un amerikāņu aktrises Meganas Mārklas kāzas. Uz kāzu ceremoniju uzaicināti aptuveni 600 viesi, un aptuveni 2600 tuvējās apkaimes iedzīvotāji, pils darbinieki un īpaši izraudzīti cilvēki no sabiedrības vidus varēs apsveikt jauno pāri pie baznīcas.

Mārkla lūgusi princi Čārlzu vest viņu pie altāra Svēta Jura kapelā Vindzoras pilī viņas kāzu dienā, un princis Čārlzs ir ar prieku piekritis. Mārkla ceturtdien paziņoja, ka viņas tēvs Tomass, kurš dzīvo Meksikā, neapmeklēs karaliskās kāzas, jo viņam trešdien veikta sirds operācija.

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon
53

Princi Hariju un aktrisi Meganu Mārklu iepazīstinājusi kopīga paziņa. Visticamāk tā bijusi Violeta fon Vestenholca, Harija bērnības draudzene, kas ir modes nama „Ralph Lauren” sabiedrisko attiecību speciāliste.

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi iziet sabiedrībā, sadevušies rokās

Pēc vairāk nekā gadu ilgas draudzēšanās princis Harijs un Megana Mārkla nesen pirmo reizi publiski izrādījuši, ka viņu attiecības ir ...

gallery icon
36

„Pirmā tikšanās pavisam noteikti bija saorganizēta. Tas bija aklais randiņš,” Megana kādā no intervijām pastāstījusi par iepazīšanos ar savu nākamo līgavaini. „Es par viņu daudz neko nezināju, tāpēc vienīgais, ko draudzenei pavaicāju, kad viņa gribēja saorganizēt tikšanos, bija: ‘Vai viņš ir jauks?’”

Seriāla „Suits” nu jau bijusī aktrise Mārkla divus gadus bija precējusies ar filmu producentu Trevoru Engelsonu. Megana un Trevors iepazinās 2004. gadā. Pāris saderinājās tikai pēc sešiem draudzības gadiem – 2010. gadā. Gadu vēlāk viņi apprecējās, sarīkojot plašas svinības Jamaikā ar vairāk nekā 100 viesiem. Runā, ka pāris kāzas atzīmējis četru dienu garumā. 

Meganas mamma dodas uz lidostu

Meganas Mārklas mamma Dorija no Losandželosas mēro ceļu uz Lielbritāniju, kur notiks meitas kāzas ar princi Hariju.

gallery icon
15

Tā vien šķiet, ka princis Harijs bijis īsts siržu lauzējs pirms atrada savu Īsto un Vienīgo – līgavu Meganu Mārklu. Harija bijušo draudzeņu saraksts ir visnotaļ garš.

Meganas Mārklas līgavas kleitas pirmās skices

Izraēliešu modes nams „Inbal Dror” esot saņēmis oficiālu lūgumu izstrādāt skices prinča Harija līgavas Meganas Mārklas potenciālajai kāzu kleitai.

gallery icon
3

Līdz šim prinča Viljama mazo brāli visnoturīgākās attiecības bija vienojušas ar Čelsiju Deiviju. Pāris bija kopā no 2004. gada. Viņi vairākkārt šķīrās un atkal salaba, līdz 2011. gadā pārtrauca romantiskās attiecības uz visiem laikiem. Čelsija savulaik izteikusies, ka abi ar Hariju vienmēr palikšot labi draugi.