foto: REUTERS
Vitniju Hjūstoni bērnībā seksuāli izmantojusi māsīca
Vitnija Hjūstone mūžībā aizgāja 48 gadu vecumā.
Slavenības
2018. gada 18. maijs, 10:27

Vitniju Hjūstoni bērnībā seksuāli izmantojusi māsīca

Kasjauns.lv

Jaunā dokumentālā filmā atklājusies dramatiska vēsts – pirms dažiem gadiem viņsaulē aizgājušo popzvaigzni Vitniju Hjūstoni bērnībā esot seksuāli izmantojusi viņas vecākā māsīca.

foto: REUTERS
Vitnija Hjūstone mūžībā aizgāja 48 gadu vecumā.

Šonedēļ Kannu festivālā bija dokumentālās filmas “Whitney” pirmizrāde, un tajā tiek izteikts apgalvojums – Hjūstoni seksuāli izmantojusi viņas māsīca, arī dziedātāja Dī Dī Vorvika.

Vitnija Hjūstone (1963 – 2012)

gallery icon
18

Dī Dī, kas bija 18 gadu vecāka par Vitniju, nomira 2008. gadā. Savukārt Hjūstone pēc kokaīna salietošanās un sirds slimības nomira savā vannā 2012. gadā.

Dokumentālās filmas “Whitney” režisoram Kevinam Makdonaldam Hjūstones pusbrālis Gerijs Gārlends atklājis, ka viņu bērnībā Dī Dī esot seksuāli nepiedienīgi aizskārusi, un izteica bažas – visticamāk, tāpat izgājis arī Vitnijai.

foto: David Magnus/REX/ Vida Press
Vitnijas Hjūstones māsīca dziedātāja Dī Dī Vorvika nomira 2008. gadā.

Makdonalds arī piebilda – Gārlenda sieva Peta Hjūstone esot režisoram atzinusies, ka Vitnija viņai sūdzējusies par seksuāla rakstura uzbāzību, bet sīkākas detaļas gan neizpaudusi.

“Kad skatījos senus kadrus ar Vitniju, tajos kaut kas man likās pazīstams. Viņa nebija mierā ar savu ādu; kaut kas nebija kārtībā ar to, kā viņa sevi pasniedz. Viņa bija skaista sieviete, bet ļoti atturīga,” stāsta režisors, kas vairākus mēnešus pētījis gan video, gan foto no Hjūstones dzīves.

“Bija kaut kas, kas likās pazīstams.” Un tad režisors sapratis, ka Hjūstones uzvedība atsaukusi atmiņā darbu pie viņa iepriekšējās dokumentālās filmas - par bērnu seksuālu izmantošanu.

Režisors uzrunājis arī Vitnijas bijušo vīru Bobiju Braunu, vēloties uzzināt ko sīkāk. “Viņš apgalvoja, ka neko nezinot. Bet es nebūtu izbrīnīts, ja Vitnija viņam nemaz neko nebūtu bijusi teikusi.”

Vitnijas Hjūstones un Bobija Brauna attiecības

gallery icon
13