foto: Ekrānuzņēmums
“Viņš baisi dzēra”: Bojarska sieva atklāti par Krievijas kino leģendas problēmām
Mihails Bojarskis ar ģimeni.
Slavenības
2018. gada 25. aprīlis, 11:20

“Viņš baisi dzēra”: Bojarska sieva atklāti par Krievijas kino leģendas problēmām

Kasjauns.lv

Krievijas kino un teātra zvaigznes Mihaila Bojarska (68) sieva aktrise Larisa Luppiana (65), viesojoties telekanāla “Rossija 1” raidījumā “Cilvēka liktenis”, atklāti pastāstījusi par to, kā iekarojusi mīļotā sirdi un kā pēcāk cietusi no viņa alkohola atkarības.

Mihails Bojarskis festivālā "Jūras Pērle" Jūrmalā 2017. gadā.

Mihails Bojarskis festivālā "Jūras Pērle" Jūrmalā 2017. gadā.

gallery icon
41

Larisa pastāstīja – abu attiecību sākumā Bojarskis ne mirkli nav izrādījis, ka būtu gatavs ar viņu precēties. Aptuveni gadu abi tikušies teātrī, iepazinušies arvien tuvāk, bet pēc pirmās tuvības reizes tolaik jau slavenais aktieris Larisu pametis.

“Sākumā radās garīgā mīla, tad – ķermeniskā. Un tad, kad viss notika... Viņš uz ilgu laiku pazuda. Satika, iemīlēja, aizgāja. Miša nespēja saprast, ka esam iemīlējušies,” atminas Larisa.

Pēc Luppianas sacītā, septiņdesmitajos gados, kad Bojarskis bijis slavas zenītā, no pielūdzējām neesot varējis atkauties. Taču aktiera draugi viņam jau toreiz teikuši, lai reiz izdara izvēli un prec Larisu – tā Bojarskim būšot īstā partija. Tā arī sanācis – abi kļuva par vīru un sievu, laulībā dzimis dēls Sergejs un meita Jeļizaveta.

Kā atminas Larisa, pēc dēla dzimšanas viņa plānojusi no vīra aiziet. Bojarskis kopā ar teātra un kino kolēģiem tā aizrāvies ar alkohola lietošanu, ka dzīve kļuvusi neciešama. “Viņi vienkārši nodzērās... Pēc “Trim musketeriem” bija ļoti smags periods, dzēra visi. Daudzi jau ir apmiruši. Viņi baisi dzēra, patiešām nežēlīgi. Jā, tas bija tāds laiks. Visa valsts nodzērās,” sūrojas Larisa.

Viņa pat iesniegusi šķiršanās prasību, taču dienā, kad abu savienībai būtu pienācis gals, Bojarskis aizkuņģa dziedzera problēmu dēļ nonāca slimnīcā. Luppiana vīru nolēma pažēlot un palika ar viņu kopā. Drīz vien piedzima meita Jeļizaveta. “Jā, varēja atkal iet šķirties... Bet Miša ir lielisks tētis. Viņš bērnus dievināja,” saka Larisa.

“Viņš nesa mājās visas savas problēmas. Mēs esam ļoti atšķirīgi – es nekad neskandalēju un spēju daudz izturēt. Nu es esmu izturējusi un sagaidījusi labo Mišu. Nu viņš ir kļuvis par lielisku cilvēku.”