foto: All Access Photo / Splash News/ Vida Press
Parisa Hiltone iedod bezpajumtniekam žūksni 20 dolāru banknošu
Tik dāsnu žēlastības dāvanu nekaunīgi neatlaidīgais ubagotājs tomēr nebija cerējis saņemt.
Slavenības
2018. gada 26. marts, 06:08

Parisa Hiltone iedod bezpajumtniekam žūksni 20 dolāru banknošu

Kasjauns.lv

Sabiedrības dāmai Parisai Hiltonei patiešām ir dāsna sirds. Viņa kādam bezpajumtniekam iedevusi nevis vienu 20 dolāru banknoti, bet vairākas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

37 gadus vecā sabiedrības dāma ar jaunāko māsu Nikiju Hiltoni-Rotšīldi (24) un mammu Keitiju Hiltoni bija devušās svētku pusdienās uz „The Palm” restorānu Beverlihilsā, kur atzīmējušas mammas dzimšanas dienu.

Parisa Hiltone iedod naudu bezpajumtniekam

Sabiedrības dāma Parisa Hiltone kopā ar māsu Nikiju un mammu Keitiju pusdienoja restorānā Beverlihilsā. Pēc iznākšanas no tā Hiltonēm piegāja ...

gallery icon
8

Kad visas trīs Hiltones, paparaci ielenktas, iznāca no restorāna, pie viņām piegāja arī kāds bezpajumtnieks, kas tik ilgi neatstājās, līdz Parisa neiedeva viņam žēlastības dāvanu.

Taču 20 banknošu žūksnītis bija kas vairāk kā bezpajumtnieks pats bija uzdrošinājies cerēt. Vīrs aiz prieka nezināja kur likties, rādīja klātesošajiem fotogrāfiem saņemto naudu un vareni apmierināti iepozēja fotogrāfijām kopā ar dāsno ziedotāju.

Parisa Hiltone bija ģērbusies viegla auduma maxi kleitā ar ziedu apdruku un pikanti dziļu dekoltē.

Bagātniece un viņas līgavainis Kriss Zilka šobrīd ir aizņemti ar kāzu plānošanas darbiem. „iHeart Radio Music Awards” ceremonijā viņa pastāstīja, ka plānojot apprecēties šogad, taču norādīja, ka grūtības sagādājot piemērota datuma izvēle, kas būtu ērta visai viņas plašajai radu saimei.

„Mēs aizvien meklējam datumu, kas derētu visiem ģimenē,” viņa norādīja. „Mans brālis precas jūnijā, tā, ka mēs domājam dažus mēnešus pēc tam.”

Parisa Hiltone un Kriss Zilka

Parisa Hiltone un Kriss Zilka.

gallery icon
15

Lai gan vecmeitu un vecpuišu ballīte plānojot būt kopīga abām Hiltonu atvasēm, Nikija apliecinājusi, ka tomēr māsai sarīkošot pašai savu vecmeitu vakaru pirms kāzām. Viņa ļāvusi noprast, ka ballīte varētu notikt Lasvegasā.

Parisa Hiltone ar draugu Krisu Zilku

Sabiedrības dāma Parisa Hiltone ar jauno draugu aktieri Krisu Zilku Losandželosas lidostā

gallery icon
12

Nikijas Hiltones un Džeimsa Rotšīlda kāzas

gallery icon
57
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās