foto: Vida Press
Arnolds Švarcenegers: „Vecums, tas ir tikai cipars”
„Man pašam nešķiet, ka man būtu 70. Jā, es to zinu, ka man ir 70, bet tas ir tikai cipars manā pasē,” uzskata aizvien enerģijas pilnais Arnolds Švarcenegers.
Slavenības
2018. gada 21. marts, 07:51

Arnolds Švarcenegers: „Vecums, tas ir tikai cipars”

Kasjauns.lv

Holivudas aktieris un bijušais kultūrists Arnolds Švarcenegers (70) devies uz Austrāliju, kur piedalās fitnesam veltītā izstādē un ar to saistītos reklāmas pasākumos.

Viesojoties TV šovā „The Project” aktieris, kurš aizvien uztur labu fizisko formu, apliecinājis, ka vecums viņa skatījumā, tas ir tikai cipars. „Tagad 70 gadu vecumā es jūtos tieši tāpat kā pirms 20 gadiem,” norāda Arnolds Švarcengers.

foto: Scanpix/LETA
Švarcenegers aizvien regulāri nodarbojas ar sportu. Viņš uz sporta zāli dodas katru rītu pirms brokastīm!

Taujāts, kāds ir viņa noslēpums, kā saglabāt labu veselību tik cienījamā vecumā, aktieris atbildējis sekojoši: „Man pašam nešķiet, ka man būtu 70. Jā, es to zinu, ka man ir 70, bet kas par to? Tas ir tikai cipars manā pasē un uz autovadītāja apliecības, taču jūtos es tieši tāpat kā pirms 20 gadiem.”

Švarcenegers turpina braukt ar velosipēdu pat ar lauztu kāju

Arnolds Švarcenegers atzinies, ka viņam nav ne jausmas, kur guvis potītes traumu, kā rezultātā jānēsā mobilizējošais zābaks. „Es skrēju par ...

gallery icon
9

„Es jūtos harmonijā ar sevi,” piebildis Švarcenegers. „Es sportoju. Es strādāju pie filmām. Dzīve ir lieliska. Es jūtos noderīgs un produktīvs.”

Arnolds Švarcenegers apliecinājis, ka ar sportu aizvien nodarbojas katru dienu. „Es regulāri cilāju svarus. Es katru dienu apmeklēju sporta zāli,” teic aktieris. „Es braucu ar velosipēdu, es slēpoju, un daru vēl daudz ko citu.”

Arnolds Švarcenegers riteņo kopā ar dēlu Džozefu

gallery icon
5

„Es ceļos piecos no rīta un ar velosipēdu dodos uz sporta zāli,” aktieris atklāj, kā iesākas viņa diena „Tur es darbojos stundu, tad braucu ar velosipēdu mājās un brokastoju.”

Švarcenegers riteņo kopā ar meitu

Ģimene, kas riteņo kopā, arī paliek kopā, – tā par fotogrāfijām, kurās Arnolds Švarcenegers redzams braucam ar velosipēdu kopā ar ...

gallery icon
4

Arnolds Švarcenegers ved draudzeni Heteri Miliganu uz kalnu kūrortu Austrijā

gallery icon
22

Arnolds Švarcenegers bodibildinga karjeras gados

gallery icon
7

Arnoldam Švarcenegeram 70!

Arnoldam Švarcenegeram 70!

gallery icon
70