foto: Scanpix/LETA
Vai Meganas Mārklas kāzu kleita izmaksājusi pusmiljonu?
Meganas līgavas kleita pagaidām esot visdārgākais visā gaidāmo kāzu budžetā.
Slavenības
2018. gada 9. marts, 08:00

Vai Meganas Mārklas kāzu kleita izmaksājusi pusmiljonu?

Kasjauns.lv

Interneta portāls „Look” informē, ka esot jau zināmas prinča Harija līgavas Meganas Mārklas kāzu kleitas izmaksas. Kāds jaunajam pārim tuvs cilvēks izteicies, ka summa pārsniegusi vairāk nekā 546 000 ASV dolāru.

Princis Harijs un Megana Mārkla viens otram jāvārdu teiks šā gada 19. maijā Svētā Džordža kapelā Vindzorā. Nav šaubu, ka šīs būs gada kāzas Lielbritānijā.

foto: Scanpix/LETA

Interneta portāla „Look” rīcībā nonākusi informācija, ka svinībām atvēlētais budžets jau esot divkāršots, un samērā liela daļa no tā atvēlēta tieši līgavas kleitas darināšanai.

„Kāzu kleita prasījusi vislielākos izdevumus. Svinību budžets šobrīd ir dubultots, ja salīdzina ar kāzām sākotnēji atvēlēto summu,” rakstīts portālā.

foto: Scanpix/LETA

Vārdā nenosauktais informators apgalvo, ka par medusmēnesi Megana maksājot pati no saviem iekrājumiem, un tā būšot jaunās sievas dāvana vīram. Par medusmēnesi bijusī seriāla „Suits” aktrise jau iztērējusi 156 000 ASV dolāru.

Kurš gan ir Meganas kāzu kleitas autors, neatklāj arī anonīmais informators. Līdzīgi kā gatavojoties prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas kāzām 2011. gadā, arī toreiz kāzu kleitas dizainera vārds bija visrūpīgāk glabātais noslēpums līdz pat ceremonijas brīdim.

Meganas Mārklas līgavas kleitas pirmās skices

Izraēliešu modes nams „Inbal Dror” esot saņēmis oficiālu lūgumu izstrādāt skices prinča Harija līgavas Meganas Mārklas potenciālajai kāzu kleitai.

gallery icon
3

Visaugstākās likmes šobrīd tiek liktas uz to, ka Meganas līgavas kleitas autors būs modes nams „Alexander McQueen”, kura vadošā dizainere ir modes māksliniece Sāra Bērtone. Viņa bija arī hercogienes Ketrīnas kāzu kleitas autore.

Vēl tiek izteikti minējumi, ka līgavas kleitas autori varētu būt modes nami „Ralph & Russo” vai „Roland Mouret”.

„Mmmm, es nevēlos neko teikt. Komentāru nebūs,” dizainera Murē vārdus citējis izdevums „Women’s Wear Daily”.

Karaliskās kāzas: tā precējās hercogiene Ketrīna un princis Viljams 2011. gada aprīlī

2011. gada 29. aprīlī visa Lielbritānija svinēja gadsimta notikumu - prinča Viljama kāzas ar viņa līgavu Keitu Midltoni.

gallery icon
26

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon
53