foto: Vida Press
Princis Harijs ar Meganas tēvu iepazīsies tikai viņas kristībās
Princis Harijs ar savu nākamo sievastēvu iepazīsies vien Meganas kristībās, kad viņu uzņems Anglijas Baznīcā.
Slavenības
2018. gada 8. marts, 05:45

Princis Harijs ar Meganas tēvu iepazīsies tikai viņas kristībās

Kasjauns.lv

Lai gan jau maijā princis Harijs un Megana Mārkla svinēs kāzas, topošais vīrs pagaidām vēl nav iepazinies ar līgavas tēvu. Taču šis brīdis strauji tuvojas!

foto: Vida Press
Meganas tēvs Tomass Mārkls.

Princis Harijs un Megana Mārkla svinēs kāzas šā gada 19. maijā Vindzorā, Anglijā, bet pirms tam paredzēts jauno līgavu kristīt un iesvētīt Anglijas Baznīcā, jo Megana augusi protestantu ticībā. Šī ceremonija solās būt saviļņojoša, jo to apmeklēs arī kāds īpašs viesis. No ASV uz meitas kristībām ieradīsies Meganas tēvs Tomass Mārkls.

Megana Mārkla ar vecākiem

Megana Mārkla ar vecākiem.

gallery icon
28

Kāds zinātājs izklaides programmai „E! News” pastāstījis, ka uz reliģisko ceremoniju no ASV jau šonedēļ ieradīsies arī Meganas mamma Dorija Reglenda.

Tomasam Mārklam šis būs dubultsaviļņojošs notikums. Viņš ne tikai būs klāt Meganas kristībās, bet arī iepazīsies ar savu nākamo znotu princi Hariju. Abi pagaidām dzīvē vēl nav tikušies.

foto: Vida Press
Megana ļoti vēlas ievērot seno tradīciju, ka līgavu pie altāra ved viņas tēvs.

Ar Meganas mammu Harijs ir ticies vairākkārt. Dažus mēnešus pirms Harija un Meganas saderināšanās – 2017. gada augustā – Dorija mēroja ceļu uz Lielbritāniju un pavadīja laiku kopā ar meitu un viņas draugu.

Paredzēts, ka kristību un iesvētību ceremoniju vadīs Kenterberijas arhibīskaps Džastins Velbijs, kuram būšot arī uzticēts salaulāt Hariju un Meganu.

foto: Vida Press
Megana ar tēti tīnes gados.

Līgava Megana ļoti cenšas iesaistīt visu ģimeni gaidāmo kāzu sagatavošanās darbos. Viņa arī vēlas pieturēties pie senās tradīcijas, ka tētis ved meitu pie altāra.

„Megana palūdza tētim vest viņu pie altāra,” programmai „Entertainment Tonight” apstiprina paziņa. „Viņa vēlas, lai tētis piedalītos un vēlas saglabāt šo tradīciju.”

foto: Vida Press
Megana ar tēti bērnībā.

Lai gan Meganas vecāki ir šķīrušies, pērnā gada novembrī abi izplatīja kopīgu paziņojumu, kurā dalījās priekā par meitas saderināšanos. „Mēs esam ārkārtīgi laimīgi par Meganu un Hariju. Mūsu meita vienmēr bijis jauks un mīlošs cilvēks. Redzot viņu apvienojamies ar Hariju, kuram piemīt tās pašas īpašības, mums kā vecākiem ir ļoti liels prieks,” rakstīja Tomass un Dorija. „Mēs viņiem vēlam laimes pilnu dzīvi, kā arī esam ļoti saviļņoti par viņu kopīgo nākotni.”

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon
53