foto: Vida Press
Tāda ir popzvaigznes Madonnas patiesā seja
Madonna, dodoties prom no Ņujorkas naktskluba „Purim”.
Slavenības
2018. gada 5. marts, 07:42

Tāda ir popzvaigznes Madonnas patiesā seja

Kasjauns.lv

Fotogrāfijai, kurā popmūzikas karaliene Madonna redzama dodamies mājup pēc Ņujorkas naktsklubā pavadīta vakara un attēls, kādu mūziķe publiskojusi sociālajos tīklos pāris stundu pirms ballītes. Divas dažādas sejas. Tik atšķirīgas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Vida Press
Tikai dažas stundas pirms ballītes dziedātāja saviem nepilniem 11 miljoniem „Instagram” bloga sekotāju atrādīja pavisam citādu Madonnu.

Popmūzikas karalienes Madonnas karjera stiepjas vairāku gadu desmitu garumā. 59 gadus vecās mūziķes darba grafiks aizvien ir ļoti noslogots, taču arī viņa spēj atrast brīdi atelpai. Pirms dažām dienām mūziķe redzēta pametam naktsklubu Ņujorkā. Bet dažas stundas pirms tam viņa sociālajos tīklos publiskojusi skaistu portreta fotogrāfiju, kas gan spēcīgi apstrādāta ar datorprogrammu palīdzību. Tajā dīvas sejas āda ir gluda un nevainojama kā porcelāna lellei, ne dzīvam cilvēkam no miesas un asinīm.

Madonna dodas prom no naktskluba

Madonna dodas prom no naktskluba.

gallery icon
5

Dodoties prom no naktskluba, Madonnas sejā bija jaušams sagurums, porcelāna krāsas sejas āda spīdēja, bet platīnblondos matus viņa bija atglaudusi atpakaļ. Dziedātāja bija ģērbusies visa melnā un māja ar roku draugiem un faniem. Madonnas galvu sedza militāra stila cepure, bet acis viņa bija paslēpusi aiz tumšajām brillēm. Galvu viņa turēja noliektu, vairoties no paparaci kameru zibšņiem.

foto: Vida Press
Madonna, kā vienmēr, savos "firmas cimdiņos" bez pirkstiņiem.

Rokās dīva bija uzvilkusi par savu „firmaszīmi” dēvētos ādas cimdus bez pirkstiņiem. Kamēr vieniem šķiet, ka soliste ietur stilu, citi novērojuši, ka šādi dīva tikai cenšas paslēpt ļoti dzīslotas un fiziskajās nodarbībās samocītas rokas.

Madonna slēpj rokas cimdiņos

gallery icon
19

Aizvadīto gadu laikā Madonna pasākumiem bieži izvēlējusies dažāda garuma un stila cimdus. Kas gan uzdrīkstētos viņai ko pārmest? Ikdienā uzņemtu paparaci fotogrāfiju tuvplānos ne reizi vien redzēts, cik ļoti dzīslotas un sporta nodarbībās samocītas ir popmūzikas karalienes rokas. Tās nebūt nav tikpat gludas kā viņas sejas āda.

Madonnas samocītās rokas

gallery icon
12

Madonna visu dzīvi ievērojusi striktas diētas ar zemu kaloriju saturu un nodarbojusies ar vingrošanu sporta zālē līdz pat četrām stundām katru dienu. Pateicoties sportam, dziedātājas augums arī 59 gadu vecumā aizvien ir nevainojams un liek viņai izskatīties uz pusi jaunākai, taču samocītās rokas rada iespaidu par krietni vecāku dāmu. Tāpēc nav brīnums, ka enerģijas pārpilnā popdīva rokas izvēlas paslēpt no sabiedrības acīm.

Kas attiecas uz popdīvas seju, fani ir pārliecināti, ka mūziķe regulāri veic botoksa injekcijas, bet reizēm ar tām aizraujoties jau pārlieku.

Agrāk publicētājās intervijās popzvaigzne atzina, ka par lielisku izskatu esot jāpateicas labiem ādas kopšanas līdzekļiem. Viņa kategoriski noliedza, ka jebkad būtu ļāvusies plastiskajām operācijām, taču neizslēdza iespēju, ka reiz varētu izmantot plastikas ķirurgu pakalpojumus.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās