foto: Instagram.com
Seksīga modele un spiegu filmas cienīgi notikumi jaunajā Markus Riva klipā
Šī pievilcīgā modele Gaļinka Mirgajeva ir redzama Markusa Rivas klipā.
Mūzika
2018. gada 2. marts, 13:30

Seksīga modele un spiegu filmas cienīgi notikumi jaunajā Markus Riva klipā

Kasjauns.lv

Ar koncertu vienā no prestižākajiem restorāniem Maskavā, latviešu dziedātājs Markus Riva prezentējis jaunu mūzikas video dziesmai angļu valodā “I’ll never let you go”. Video versija tapusi Alpos

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Filmēšanas process norisinājies Ženēvā, Šveicē, Francijas Alpu kūrortā Šamonī (Chamonix Mont Blanc), kā arī uz zināmā Kaila tilta Francijā (Pont de la Caille). Tāpat skaistajās lokācijās redzama arī pievilcīgā modele - konkursa “Miss Dukascopy” uzvarētāja Gaļinka Mirgajeva, kura klipā nav nonākusi nejaušā ceļā.

Šveices banka “Dukascopy” (kurai ir arī sava filiāle Rīgā), katru gadu rīko skaistumkonkursu “Miss Dukascopy”, un šoreiz, kā viena no galvenajām balvām bija iespēja filmēties dziedātāja Markus Rivas jaunākajā klipā. Tāpat Gaļinka var lepoties ne tikai ar uzvaru šajā skaistumkonkursā, bet arī ar lielu popularitāti sociālajā tīklā Instagram - tur modelei seko jau vairāk kā 2 miljoni sekotāju.

Markus Rivas klipā redzamā modele Gaļinka Mirgaeva instagram bildēs

Markus Rivas klipā redzamā modele Gaļinka Mirgaeva instagram bildēs.

gallery icon
14


Dziesmas “I’ll never let you go” video galvenā iedvesma ir smelta popularākajās spiegu filmās - Džeimss Bonds, Džeisons Borns u.c., un tādēļ arī klipā ir redzami gan sporta automobiļi, gan skaistas ainavas, un arī pat helikopters.