foto: Splash News/ Vida Press
Atrasta Meganas Mārklas līdziniece. Bet ar brazīliešu dibenu
Pateicoties citu cilvēku saskatītajai līdzībai ar prinča Harija līgavu Meganu Mārklu, brazīliete Amanda Nara veido sekmīgu modeles karjeru. Turklāt viņa ļoti patīk izrādīt to, ko Megana nevar vairs atļauties.
Slavenības
2018. gada 28. janvāris, 07:33

Atrasta Meganas Mārklas līdziniece. Bet ar brazīliešu dibenu

Kasjauns.lv

Modele Amanda Nara uzskata, ka ir ļoti līdzīga prinča Harija līgavai, seriāla „Suits” bijušajai aktrisei Meganai Mārklai. Tikai viņas sēžamvieta ir daudz formīgāka, un viņa to var atļauties demonstrēt.

foto: Splash News/ Vida Press
Amanda ļoti lepojas ar savām izteiktajām brazīleites formām un ar prieku tās izrāda.

„Es esmu Megana Mārkla – bet ar brazīlietes dibenu!” – teic 24 gadus vecā Amanda Nara, kura reiz bija stjuarte, bet tagad veido modeles karjeru.

Līdzību ar nākamo britu hercogieni saskatījusi ne tikai Amanda pati, bet arī daudzi citi viņas tautieši. Pateicoties tam, viņas modele karjera Brazīlijā šobrīd sasniegusi vēl nebijušas popularitātes virsotnes.

Meganas Mārklas brazīliešu līdziniece

Pateicoties citu cilvēku saskatītajai līdzībai ar prinča Harija līgavu Meganu Mārklu, brazīliete Amanda Nara veido sekmīgu modeles karjeru. Turklāt viņa ...

gallery icon
12

Amanda Nara uzskata, ka salīdzinot ar īsto Meganu Mārklu, viņai pat ir divas priekšrocības. Pirmkārt – Amandai ir izteikti formīga brazīlietes sēžamvieta, bet otrkārt – viņa to fotogrāfijās var izrādīt, kā vien vēlas. Visas turpmākās Meganas bildes būs „ģimenēm draudzīgas” un tīkamas Bekingemas pilij.

foto: CAMERA PRESS/Mark Stewart / Vida Press
Megana un princis Harijs.

Atšķirībā no nākamās hercogienes, Amanda savu sapņu princi dzīvē vēl nav sastapusi un ir tikai viņa meklējumos.

foto: Splash News/ Vida Press
Amanda Nara uzskata, ka ir ļoti līdzīga nākamajai britu hercogienei.

„Es esmu Meganas Mārklas seksīgā versija,” par pašpārliecinātību jaunā dāma sūdzēties nevar. „Un pat labāka, jo ar izslavētajām brazīliešu formām!”

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Megana Mārkla.

„Cilvēki man vienmēr norāda, ka izskatos līdzīga viņai. Viņi to teica jau tad, kad Megana bija tikai seriāla „Suits” aktrise. Taču tagad, kad viņa ir saderinājusies ar princi, cilvēki uz šo līdzību norāda vēl biežāk. Manuprāt, viņa ir skaista. Šī līdzības saskatīšana man ļoti palīdz modeles karjeras veidošanā, tāpēc pret to neiebilstu. Atšķirība ir tikai tāda, ka viņai nākas būt ieturētai, bet es varu – un man tas patīk – izrādīt visu, kas man dots!”

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon
53

„Es patiešām domāju, ka princis Harijs ir ļoti seksīgs,” piebilst Amanda. „Nesen es viņu redzēju sapnī... Tas šķita tik ļoti reāls! Aizvien ceru sastapt pati savu princi.”

Megana Mārkla vizītē Notingemā

Dodoties pirmajā oficiālajā vizītē kā prinča Harija līgava, aktrise Megana Mārkla bija izvēlējusies zīmola „Strathberry” kolekcijas „Midi Tote” rokassomiņu ($ ...

gallery icon
35

Amerikāņu aktrise Megana Mārkla

gallery icon
37