foto: Mārtiņš Ziders
Samantu Tīnu pieķer špikojam augstskolas eksāmenā
Samantai Tīnai Poļakovai eksāmenu laiks paiet gana lielā stresā.
Slavenības
2018. gada 26. janvāris, 16:59

Samantu Tīnu pieķer špikojam augstskolas eksāmenā

Kasjauns.lv

Dziedātāja Samanta Tīna Poļakova, kas paralēli mūziķes gaitām Ekonomikas un kultūras augstskolā studē kultūras vadību, sesiju augstskolā kārto superātrā režīmā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Samantas Tīnas dziesmas „Es – telefons” videoklipa prezentācija

Vienā no Rīgas jumta terasēm dziedātāja Samanta Tīna prezentēja dziesmas „Es – telefons” videoklipu.

gallery icon
97

„Pateicoties agrāk apgūtajām zināšanām Kultūras koledžā un mūzikas menedžmenta studijām Anglijā, tiku uzreiz trešajā kursā. Tagad četru gadu vietā jāstudē divi, bet mācību apjoms gan ir ļoti milzīgs,” stāsta dziedātāja. Viņa atzīst, ka aizņemtības dēļ, jo muzicē gan Latvijā, gan Lietuvā, nācies mazliet pašmaukties vispārējās kultūras teorijas eksāmenā, un tas bijis ne visai labi.

„Vienā dienā bija trīs eksāmeni! Pirmajā bija jāsamācās tēmas, lai atbildētu uz jebkuru no 13 biļetēm, otrā priekšmetā vajadzēja prezentēt savu literāro scenāriju, bet trešajā – 50 jautājumi, uz kuriem jāatbild 60 minūtēs. Tas bija nereāli...” atzīst Tīna.


Viņa uzreiz uzsver, ka allaž mācībās bijusi priekšzīmīga. „Mana mamma Tukuma Raiņa ģimnāzijā ir skolotāja, bet tētis – policists. Vienmēr esmu bijusi liela zubrila un, uz eksāmeniem mācoties, esmu veidojusi konspektus, kur par katru biļeti taisu pierakstus. Šoreiz biļešu tēmu atbildes biju nofotografējusi ar telefonu un eksāmena laikā tajā mēdzu ielūkoties... Tad negaidīti pasniedzēja mani uzrunāja un teica: „Samantiņ, kas tas tāds būtu?” Darbu man nenoņēma, viss kārtībā... Pasniedzēja gan piebilda, ka zinībām jābūt galvā,” notikušo atminas Samanta.

Viņa uzreiz gan paziņo: „Pirmo reizi mūžā mani pieķēra! Protams, visu tās dienas vakaru domāju, ka stulbi sanāca, bet pasniedzējai visu cieņu – viņa to uztvēra ar smaidu un ļoti nepārmeta. Es arī nebiju vienīgā, kas špikoja.”

Apskaties, vai viņai sanāca trāpīt? Samanta Tīna pirmo reizi kikboksa treniņā!

Dziedātāja Samanta Tīna, piekrītot kanāla 360 TV raidījuma Kas karsts? izaicinājumam, apguva kikboksa prasmes. Pēc īsa sparinga ar treneri Lindu ...

gallery icon
13