Hercogiene Ketrīna iziet sabiedrībā indiešu modes nama tērpā. FOTO
Hercogiene Ketrīna, gatavojoties sešu dienu vizītei Indijā un Butānā.
Slavenības
2016. gada 11. aprīlis, 16:28

Hercogiene Ketrīna iziet sabiedrībā indiešu modes nama tērpā. FOTO

Jauns.lv

Kembridžas hercogiene Ketrīna (34) un viņas vīrs princis Viljams (33) nedēļas nogalē mēro ceļu uz Indiju un Butānu. Pirms došanās oficiālajā vizītē uz austrumu zemēm, hercogiene tikusies ar šo valstu jauniešiem, kas šobrīd dzīvo Londonā.

Uz tikšanos ar hercogieni Ketrīnu Kensingtonas pilī Londonā bija uzaicināti tie indiešu jaunieši, kas strādā vai mācās Lielbritānijā. Aicināto viesu skaitā bija arī modele Nilama Gilla, kas sadarbojusies ar tādu prestižu britu apģērbu zīmolu kā „Burberry” un pozējusi par modes Bībeli dēvētajam žurnālam „Vogue”.

„Viņa man teica, ka dievina indiešu ēdienus un ar viņu viss būšot labi, taču Viljamam gan esot problēmas ar asu ēdienu,” pēc tikšanās ar hercogieni, preses cilvēkiem pastāstījusi modele.

Oficiālās vizītes laikā hercogiene plāno tērpties vietējo dizaineru darinātos apģērbos, ko sākusi darīt jau dažas dienas pirms došanās tālajā ceļā. Uz tikšanos ar jauniešiem Londonā Ketrīna bija ģērbusies indiešu zīmola „Saloni” darinātā zilā garajā kleitā, kura vērtība mērāma aptuveni 500 sterliņu mārciņu (620 eiro) apmērā.

Oficiālajā vizītē hercogiene līdzi ņem 24 dienas apģērbus un vakartērpus. Ketrīna ceļasomā atradusi vietu arī sporta apģērbam un apaviem. Kopā ar vīru viņa nolēmusi piecas stundas veltīt kāpienam kalnos, lai sasniegtu klosteri, kas atrodas 3000 metru augstumā virs jūras līmeņa.

       

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press