foto: Instagram
Kardašjanai pat miskastes urnas ir dizaineru darinātas
„Kimai Kardašjanai pat atkritumi smird dārgi,” komentējis kāds „Twitter” lietotājs.
Slavenības
2018. gada 15. janvāris, 05:40

Kardašjanai pat miskastes urnas ir dizaineru darinātas

Kasjauns.lv

Realitātes šova zvaigznei Kimai Kardašjanai vienmēr vajag visu vislabāko (un visdārgāko). Dizaineru drēbes – tā, protams, ir ikdiena. Nesen viņa pārsteigusi savus sociālo tīklu sekotājus, parādot, ka arī atkritumus viņa izmet „pa smalko” – tam sabiedrības dāmai ir dizaineru radīti konteineri.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ukraiņu jokdaris nobučo Kimas Kardašjanas dibenu

Slavenību izjokotājam ukrainim Vitālijam Sedjukam izdevies nobučot sabiedrības dāmas Kimas Kardašjanas izslavēto pēcpusi.

gallery icon
26

Sabiedrības dāma un realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana fotogrāfiju ar „Louis Vuitton” atkritumu konteineriem vietnē „Snapchat” parādījusi dienā, kad bija devusies uz pilsētu kopā ar spāņu modeli un popzvaigznes Riannas mūzu Situ Abellanu. Attēlā redzamas divas miskastes urnas – melna un zila. Abu to sānus rotā logo „LV”, kas modes pasaulē labi pazīstams kā zīmola „Louis Vuitton” logotips.

Lai gan nav zināms, vai šīs atkritumu urnas pieder Karašjanai vai tikai izmantotas kā rekvizīts viņas jaunākajā fotosesijā, sabiedrības dāmas „Snapchat” un „Instagram” sekotāji jau izteikuši tūkstošiem komentāru par šīm „Louis Vuitton” miskastēm.

„Kimai Kardašjanai pat atkritumi smird dārgi,” komentējis kāds „Twitter” lietotājs.

„Kimai Kardašjanai pat atkritumi ir skaistāki par mani,” raksta kāda cita.

„Kimai Kardašjanai ir „Louis Vuitton” atkritumu urnas? Vēlos, kaut es arī varētu dzīvot tādā līmenī,” komentējis vēl kāds.

„Kima vārdam „atkritumi” piešķir pavisam jaunu jēgu.”

„Lūk, ko es domāju, kad saku, ka esmu mēsls.”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās