foto: Vida Press
Maikla Džeksona māte vairs nevēlas aizbildnību pār jaunāko mazdēlu Blanketu
Maikla Džeksona mamma Ketrīna Džeksone 2011. gadā. Šobrīd viņa vairs nejūtas tik spēcīga, lai pildītu aizbildnību. Džeksones kundzei ir jau 87 gadi.
Slavenības
2017. gada 4. novembris, 07:21

Maikla Džeksona māte vairs nevēlas aizbildnību pār jaunāko mazdēlu Blanketu

Kasjauns.lv

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona māti Ketrīnu Džeksoni pēc dēla nāves iecēla par visu trīs viņa bērnu aizbildni. Kāpēc gan Džeksones kundze tagad nolēmusi atteikties no aizbildnības par jaunāko mazbērnu – Blanketu?

foto: Vida Press
Maikla Džeksona jaunākais dēls Blankets izaudzis. Puisim jau 15 gadu.

Interneta portāla TMZ rīcībā nonākusi informācija, ka Džeksonu ģimenes galva Ketrīna Džeksone nolēmusi, ka viņai vairs nevajadzētu būt par 15 gadus vecā Blanketa aizbildni. Džeksones kundze norādījusi, ka mazdēls jau ir pietiekami pieaudzis, turklāt viņai pašai ir jau 87 gadi un nejūtas šādai atbildībai vairs piemērota. Savu cienījamo vecumu viņa minējusi kā galveno argumentu, lai atteiktos no aizbildnības pār Blanketu.

Pēc popmūzikas karaļa Maikla Džeksona nāves 2009. gadā par viņa bērnu galvenajiem aizbildņiem 2012. gadā tiesa nozīmēja mūziķa mammu Ketrīnu un brāļa Tito dēlu TJ „Tīdžeju” Džeksonu. Jaunākajos tiesai iesniegtajos dokumentos Ketrīna Džeksone norāda, ka „jūt, ka Tīdžejs Džeksons ir spējīgs veikt visus ar Blanketa aizbildnību saistītos pienākumus”. TJ „Tīdžeja” Džeksona pilnais vārds ir Maikls Džozefs Džeksons juniors (Michael Joseph Jackson jr.).

Džeksona jaunākais dēls Blankets apmeklē boksu

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona jaunākais dēls Blankets apmeklē boksu.

gallery icon
11

Blanketa vecākais brālis un māsa – Prinss (20) un Parisa (19) – jau pēc likuma skaitās pieauguši un paši atbild par savu dzīvi un izvēlēm. Parisa uzsākusi veidot modeles un aktrises karjeru, savukārt brālis Prinss pievērsies izklaides industrijas aizkulisēm. Blankets, kurš sabiedrībā redzēts reti, nesen atpazīts apmeklējam boksa nodarbības Losandželosā.

Pagaidām vēl Ketrīna Džeksone skaitās Blanketa aizbildne likuma priekšā. Viņai jāgaida tiesas apstiprinājums, kas viņu atbrīvos no turpmāka šī pienākuma pildīšanas.

foto: Vida Press
Šā gada oktobrī Ketrīna Džeksone ieradusies uz meitas Dženetas koncertu, lai atbalstītu ar savu klātbūtni.

Parisas Džeksones skaistās zilās acis

Maikla Džeksona meitas Parisas Džeksones grima māksliniece atklāj, ka šīs bēbīšzilās acis esot „reta ģenētiska forma”. Pētnieki secinājuši, ka tās, ...

gallery icon
27

Maikla Džeksona vecākais dēls Prinss dodas uz TV studiju

19 gadus vecais filantrops Prinss Maikls Džeksons manīts Kalifornijā, kad devās uz TV studiju „Extra TV”, stāstīja par labdarības organizāciju ...

gallery icon
10