foto: Instagram.com
Pugačova Zoodārzā atskaņo pērtiķu domas, bet Jūrmalā sarīko pikniku ar Vaikuli
Alla pastaigā ar vīru Maksimu Galkinu un bērniem Ļizu un Hariju.
Slavenības
2017. gada 11. jūlijs, 17:04

Pugačova Zoodārzā atskaņo pērtiķu domas, bet Jūrmalā sarīko pikniku ar Vaikuli

Kasjauns.lv

Jau mēnesi Jūrmalā “Villā Marta” savas dienas vada Krievijas šovbiznesa zelta pāris primadonna Alla Pugačova un humorists Maksims Galkins ar bērniem Ļizu un Hariju, bet tikai tagad Alla beidzot sāk apmeklēt kādus pasākumus. Nule kā visa četrotne pabijusi Zoodārzā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Mēs esam Zooloģiskajā dārzā. Alla atskaņoja pērtiķu domas. Ļiza nobijās no tīģera. Bet es ar Hariju izgājām tuneli ar sikspārņiem, zirnekļiem un krokodiliem,” jaunāko savu video veikumu parakstījis Maksims Galkins. Tāpat viņš ievietojis video, kur Alla ar dziedātāju Laimu Vaikuli sarīko pkniku Jūrmalā.
Alla ar bērniem Ļizu un Hariju Latvijā šo mēnesi uzturas pastāvīgi, kamēr Maksims ik pa laikam aizlido novadīt kādu pasākumu vai uzstāties ar koncertu. Bet tieši Maksims ir tas, kas bieži manīts Jūrmalas ielās. Savus piedzīvojumus, kā, braucot ar velosipēdu, uztriecies atkritumu urnai, kā Latvijas briesmīgajā vasarā salīst līdz pēdējai vīlītei un kā pastaigājas Jūrmalā ar bērniem, Maksims ik pa laikam atrāda savā profilā Instagram. Tajā viņš ievietojis arī pāris Allas tikšanās ar dziedātāju Laimu Vaikuli, kad viņas pusdieno Jūrmalas restorānā un pirms Jāņiem koķetē pludmales zālēs, vienu bildi, kur visa ģimenīte pastaigājas pa pludmali, un vienu foto, kur Alla sauļojas.

Дамысдюн. Дарыморя #лаймалла #алла #лайма @laima_vaikule_official @alla_orfey

A post shared by Максим Галкин | Official (@maxgalkinru) on