foto: insight media/ Vida Press
Prinča Harija draudzenei būs savs realitātes šovs
Meganas Mārklas jaunajā realitātes šovā tikšot stāstīts gan par viņas draudzību ar princi Hariju, gan iepriekšējām romantiskajām attiecībām un šķiršanos no pirmā vīra.
Slavenības
2017. gada 1. jūlijs, 16:41

Prinča Harija draudzenei būs savs realitātes šovs

Kasjauns.lv

Prinča Harija draudzenes, seriāla „Suits” aktrises Meganas Mārklas faniem un vienkārši ziņkārīgajiem tagad būs lieliska iespēja uzzināt daudz privātu lietu gan par pašu Meganu, gan viņas ģimeni. Top realitātes šovs „Meet the Markles” („Iepazīstieties, Mārkli”).

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Runā, ka pie jaunā projekta – aktrises Meganas Mārklas realitātes šova – tapšanas šobrīd strādā telekanāla „Channel 4” komanda. Tajā galvenais akcents būs likts uz Meganas ikdienu un viņas ģimeni. Skatītāji varēs vērot arī vaļsirdīgas intervijas ar Mārklu draugiem un radiniekiem.

Šāda projekta tapšanai izvēlēts komerciāli visveiksmīgākais laiks. Pateicoties Meganas draudzībai ar princi Hariju, viņas personība un privātās dzīves sīkumi šobrīd interesē daudzus.

„Megana šobrīd ir tēma numur viens un visi par viņu interesējas,” britu lielākajam bulvārpreses izdevumam „The Sun” izteicies kāds paziņa. „Channel4” centīsies ieskatīties dziļāk viņas pagātnē nekā jebkurš cits to iepriekš darījis. Viņi grib atklāt jaunus faktus par šo ģimeni. Tas varētu būt dramatiski.”

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē polo maču

2017. gada maijā princis Harijs un Megana Mārkla redzēti kopā apmeklējam polo maču Berkšīras grāfistē Anglijā.

gallery icon
17

Gaidāms, ka realitātes šovā būs atspoguļota Meganas mīlas dzīve, kā arī pagātnes notikumi. To skaitā viņas šķiršanās no pirmā vīra Trevora Englsona 2013. gadā, romantisko attiecību vēsture ar šefpavāru Koriju Vitjello un, protams, mīlas stāsts ar princi Hariju.

foto: insight media/ Vida Press
Suits (2011 - ) Meghan Markle *Filmstill - Editorial Use Only* CAP/KFS Image supplied by Capital Pictures

„TV šovā „Meet the Markles” tiks stāstīts par dažiem no Meganas senčiem, kā arī tas, kā aktrise iepazinās ar princi Hariju. Šovā būs pausti arī minējumi par viņas turpmāko iespējamo lomu karaliskajā ģimenē,” norādījis paziņa.

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē draugu kāzas Jamaikā

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi kā pāris apmeklējuši Harija labākā drauga kāzas Jamaikā. Mācītājs, kurš laulājis jauno pāri, ...

gallery icon
33

Ziņās var lasīt, ka princis Harijs jūnija vidū devies uz Toronto pilsētu Kanādā, kur norisinās seriāla „Suits” filmēšana, lai satiktu savu mīļoto sievieti. Paziņas teic, ka prinča Viljama brālis ilgojies pēc savas draudzenes un mērojis ceļu uz Kanādu, jo uzskata, ka nav godīgi, ka tikai Megana brīvajā laikā lido pie viņa uz Angliju.

Zinātāji apgalvo, ka Harija vizītes laikā Kanādā pārītis lielāko daļu brīvā laika pavadījuši neizejot no mājām. Abi „kopīgi gatavojuši maltītes un ēduši ārā dārzā. Šī ir Meganas mīļākā „istaba” mājās. Viņa dārzu dēvē par istabu, jo iekšpagalms ir gluži kā no ārpasaules nošķirta telpa,” paskaidro paziņa.

Megana Markla apstiprina attiecības ar princi ar kaklarotas palīdzību

Aktrise Megana Markla nēsā zelta ķēdīti, ko rotā divi burtiņi – „M” un „H”, kas ir viņas un prinča Harija ...

gallery icon
6

Abi atraduši arī laiku, lai kopīgi apciemotu dažus no Meganas draugiem. Aktrise ar princi arīdzan apmeklējuši vairākus no pilsētā populāriem apskates objektiem, taču viņiem izdevies to izdarīt nemanāmi, nepievēršot sabiedrības un paparaci uzmanību. Pāris ļoti uzmanās, lai netiktu nofotografēts kopā un par viņu gaitām neparādītos stāsti un foto galerijas medijos.

foto: Splash News/ Vida Press
Uzzinot, ka princis Harijs intervijās vaļsirdīgi atzīst, ka ilgojas pēc ģimenes un bērniem, datorgrafikas lietpratēji pajokojuši un uzmeistarojuši fotoattēlu, kāds varētu izskatīties Harija un Meganas kopīgais dēls.

Pirms kāda laika paklīda runas, ka Megana, iespējams, jau ir saderinājusies, jo viņas pirkstā bija parādījies spožs zelta gredzentiņš. Taču zinātāji apgalvo, ka princis draudzeni vēl neesot bildinājis. Harijs izrādījis uzmanību Meganai un viņas draudzenēm, uzdāvinot aproces, tomēr gredzentiņš Meganai vēl neesot saderināšanās.

Megana Markla atzīta par „Google” visvairāk meklēto TV aktrisi

Prinča Harija draudzene kanādiešu aktrise Megana Markla 2016. gada nogalē atzīta par vietnē „Google” visvairāk meklēto TV aktrisi.

gallery icon
6

Megana Mārkla ar pusmāsu Samantu

Mazā Megana ar lielo māsu Samantu 1982. gadā.

gallery icon
4

Amerikāņu aktrise Megana Mārkla

gallery icon
37
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās