foto: Mārtiņš Ziders
Jāni Paukštello atrada saļimušu uz soliņa. Kas notika tālāk?
Māras Zālītes un Ulda Marhileviča atjaunotajā koncertuzvedumā Tobāgo! Jānis Paukštello sola obligāti piedalīties. Viņš izrādē spēlēs mīlas pāri ar tikpat izcilo Olgu Dreģi.
Slavenības
2017. gada 16. jūnijs, 06:05

Jāni Paukštello atrada saļimušu uz soliņa. Kas notika tālāk?

Kasjauns.lv

Izcilais aktieris Jānis Paukštello (66) aizvadītajā nedēļā no kāda Rīgas parka ar neatliekamās medicīniskās palīdzības transportu nogādāts slimnīcā, kur viņam konstatēts insults.

Jānis Paukštello koncertuzvedumā “Tobāgo!” fotosesijā

Jānis Paukštello koncertuzvedumā “Tobāgo!” fotosesijā Zinātņu akadēmijas torņa skatu laukumā 2017. gada maijā.

gallery icon
24

Žurnāls “Kas jauns” 13. jūnija numurā raksta, ka garāmgājēji pagājušajā trešdienā kādā galvaspilsētas parkā bija pamanījuši uz sola sēžam saļimušo mākslinieku, kuram bija kļuvis slikti. Tikai pateicoties līdzcilvēku vērībai un operatīvai palīdzībai, nogādājot leģendāro aktieri mediķu aprūpē, Jāni Paukštello izdevies laikus glābt.
„Esmu slimnīcā. Par mani nevajag satraukties. Esmu glābts. Man bija neliels insults, dakteri izskaloja smadzenes, asinsizplūdums galvā ir novērsts, un jau drīz mani no slimnīcas laiž ārā. Nekāda īpaša tālāka ārstēšanās vai miera režīms pēc mikroinsulta man nedraud, un skaidrs, ka atgriezīšos pie darbiem. Citādi nemaz nevar būt. Varu visus nomierināt, ka būšu redzams uz skatuves gan izrādē “Tobāgo!”, gan Olgu koncertā,” par to, kas notika pēc tam, kad viņu atrada parkā saļimušu uz soliņa, žurnālam “Kas jauns” izstāstīja Jānis Paukštello, kurš jau atgriezies mājās no slimnīcas un 17. jūnijā koncertēs Kandavā.
Par to, kā Jānis Paukštello bija atguvies no iepriekšējām veselības problēmām un tām sekojušās grūtsirdības, un to, ka aktieris, iespējams, nākamsezon vairs nebūs Dailes teātra štatā, lasiet šīs nedēļas žurnāla “Kas jauns” numurā.