Demija Mūra zaudējusi divus priekšzobus
Aktrise Demija Mūra teic, ka meitas šī fotogrāfija uzjautrinot, taču viņas uzskata, ka šāda paskata mamma šķiet daudz „ievainojamāka” un „cilvēcīgāka”.
Slavenības
2017. gada 15. jūnijs, 16:59

Demija Mūra zaudējusi divus priekšzobus

Kasjauns.lv

Viesojoties sarunu šovā „The Tonight Show” pie Džimija Falona, viena no skaistākajām aktrisēm Holivudā Demija Mūra (54) pastāstījusi, ka zaudējusi abus priekšzobus. Viņa arī atklājusi šīs nelaimes iemeslu.

Demija Mūra jau vairākus gadus desmitus ierindojas Holivudas skaistāko aktrišu skaitā. Daiļās aktrises karjera aizsākās ar lomu seriālā „General Hospital”, savukārt par lomu filmā „Ghost” viņa bija nominēta „Zelta globusa” balvai. Lai gan pikantā kinolente „Striptease” izpelnījās dalītas atsauksmes, tā ierindoja Mūru ne tikai skaistāko, bet arī vairāk pelnošo Holivudas aktrišu rindās.

Lai gan Demija Mūra aizvien aktīvi filmējas un regulāri apmeklē sarkanā paklāja pasākumus, viss nav tik skaisti, kā izskatās. Pavisam nesen aktrise sarunā ar Džimiju Falonu atklājusi, ka zaudējusi priekšzobus, turklāt abus!

Sarunu šovā „The Tonight Show” Demija viesojās, lai reklamētu savu jaunāko filmu „Rough Night”, taču kāds privāts jautājums Falonu urdīja nedaudz vairāk un viņš uzdeva to pašu pirmo.

Demija Mūra filmas „Rough Night” pirmizrādes vakarā Ņujorkā

Demija Mūra filmas „Rough Night” pirmizrādes vakarā Ņujorkā.

gallery icon
15

Pēc tam, kad Džimijs Falons bija izteicis Demijai Mūra komplimentus par lielisko izskatu, viņš ieminējās: „Tu atsūtīji mums fotogrāfiju, un tas ir pats trakākais, ko esmu redzējis.” „Kā tas notika?” – viņš apvaicājās aktrisei, rādot studijā klātesošajiem skatītājiem fotogrāfiju, kurā aktrise redzama smaidāma fotogrāfijai, bet viņai iztrūkst viens no priekšzobiem.

Demija teic, ka viņas bērni šo fotogrāfiju uztver kā bezgala jautru, taču arī atzīstot, ka šāds mammas izskats padarot viņu „ievainojamu” un „cilvēcīgāku”.

„Es zaudēju savus priekšzobus. Es būtu gribējusi teikt, ka pie vainas skeitbordošana vai kaut kas tamlīdzīgs foršs. Taču, manuprāt ar to ir svarīgi dalīties, jo aiz sirds slimībām, šis ir [otrs] lielākais slepkava Amerikā. Tas ir stress. Stress man atņēma priekšējos zobus. Taču gatavojoties doties pie jums, gribēju būt droša, ka mani zobi atkal ir kārtībā.”

Uz TV šova ierakstu Demija Mūra bija ieradusies mini kleitā no zīmola „Self- Portrait” 2017. gada rudens/ziemas kolekcijas.

foto: AO Images, PacificCoastNews/All / Vida Press
Demija atkal smaida.