Slavenības
2017. gada 28. marts, 16:10

Runā, ka Breds Pits sācis satikties ar Sandru Bulloku

Kasjauns.lv

Tā runā, ka Breda Pita un Andželinas Džolijas šķiršanās prāva šobrīd rit mierīgākos toņos un bijušie laulātie draugi atkal spēj mierīgi sarunāties. Vai tas nozīmē, ka aktieris Breds Pits ir gatavs arī jaunām attiecībām?

Jaunākās baumas liecina, ka aktieris Breds Pits esot sācis satikties ar savu kolēģi aktrisi Sandru Bulloku. Abus kopā it kā esot savedis kopīgais draugs aktieris Džordžs Klūnijs, kurš ticot, ka no viņiem sanāktu „lielisks pāris”. „Tas bija Džordžs, kurš saveda kopā Bredu ar Sendiju,” izdevumam „New Idea” izteicies kāds anonīms informators.

Pits un Bulloka pirms dažiem gadiem apmeklējuši Klūnija rīkotu labdarības pasākumu. Abi tik lieliski sapratušies vakara gaitā, ka daudziem esot ienākusi prātā doma, ka no viņiem iznāktu labs pāris, – norāda paziņa.

Pēc Breda Pita un Andželinas Džolijas plaši apspriestās skandalozās šķiršanās, tieši Bulloka palīdzot Pitam atgūties no sirdssāpēm. Vārdā nenosauktais ziņu pienesējs norāda, ka Džordžs Klūnijs uzskata, ka Bulloka ir vispiemērotākais cilvēks, kas varētu palīdzēt šajā grūtajā laikā. „Džordžs ir apņēmies palīdzēt sadziedēt Breda sirdi un nevar rast labāku kandidatūru par Sandru. Viņi par to nestāsta... Džordžs uzskata, ka Sandra ir Bredam ideālā meitene.”

Citi ziņu avoti gan vēsta radikāli pretēju informāciju. Tie norāda, ka aktieris pagaidām pavisam noteikti nesteidzas mesties jaunās attiecībās. Slavenību žurnāls „People” raksta, ka Pits šobrīd dzīvo brīva vīrieša dzīvi. Viņš izvēlas neiziet plašākā sabiedrībā, un daudz labprātāk satiekas ar vecajiem draugiem, nekā uzsāk jaunas romantiskās attiecības. „Pie viņa bieži ir draugi,” norāda kāds zinātājs. „Vecie draugi atgriezušies viņa dzīvē, un tā vien šķiet, ka viņš jūtas laimīgs par to.”

Lai gan Breds Pits neesot gatavs jaunām attiecībām, viņš esot atguvis līdzsvaru savā dzīvē un atkal šķietot laimīgs. Pits pirms kāda laika nodevies mākslai un skumjas izteicis, rosoties savā mākslas studijā, kur 15 stundas diennaktī nodevies tēlniecībai, fonā skanot šķiršanās balādēm – informē izdevums „Daily Mail”. Draugi teic, ka šādi aktieris centies nedomāt par visu, kas ar viņu notiek.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon
35

Sandra Bulloka ar draugu Braienu Rendalu viesojas Teksasā

Holivudas aktrise Sandra Bulloka un viņas draugs modelis un fotogrāfs Braiens Rendals ir kopā kopš 2015. gada pavasara. Pāris jau ...

gallery icon
20

Džordžs Klūnijs aizrautīgi fotografē Sandras Bullokas dēliņu

gallery icon
9