foto: Juris Vaidakovs
Kalvītis zolē apspēlē hokejistus un Ulmani. FOTO
Zoles un bridža spēles meistars Aigars Kalvītis ar Latvijas Hokeja federācijas komandu hokeja sabiedrības turnīrā zolītē palika trešajā vietā.
Slavenības
2017. gada 20. marts, 12:18

Kalvītis zolē apspēlē hokejistus un Ulmani. FOTO

Kasjauns.lv

Svētdien Mārupē notika nu jau tradicionālais hokeja sabiedrības turnīrs zolītē, kur kāršu spēles meistarībā spēkojās gan Latvijas izlases hokejisti, gan “Dinamo Rīga” zolmaņu komandas, gan Latvijas Hokeja federācijas izlase, gan arī Saeimas deputātu hokeja komanda.

Hokeja sabiedrības zolītes turnīrs notiek jau trešo reizi. Šogad tajā piedalījās deviņas komandas – “HK Saeima” (tajā spēlēja pat deputāti Augusts Brigmanis un Imants Parādnieks, kā arī Latvijas Šaha federācijas prezidents Āris Ozoliņš), “Sporta skola “Mārupe”, “Dinamo Rīga II” (bez hokejistiem Krišjāņa Rēdliha un Ralfa Freiberga, tajā cīnījās arī Juris Opuļskis un videoperators Pēteris Groms), “HK Mārupe”, “Dinamo Rīga I” ar valdes priekšsēdētāju Gunti Ulmani, treneri Juri Klodānu, hokejistu Gintu Meiju un preses sekretāru Jāni Stepīti sastāvā, žurnālistu komanda (hokeja žurnālists Jānis Matulis, “Latvijas Avīzes” žurnālists Egils Līcītis, kā arī “Sporta centrs” žurnālists Armands Briedis un Haralds Matulis), Latvijas Hokeja federācijas komanda ar tās prezidentu Aigaru Kalvīti priekšgalā, Latvijas hokeja izlases komanda (tās līderis bija hokejists Roberts Lipsbergs), kā arī Mārupes domes/VIP komanda.

foto: Juris Vaidakovs
Hokejists Gints Meija pēta čempionu kausu.

Cīņa bija sīva un aizraujoša. Un bija jau arī par ko cīnīties – ne tikai par ceļojošo kristāla kausu, bet arī par ļoti vērtīgām balvām, jo uzvarētāju komandas tika pie monētām no tīra zelta un sudraba! Par 2017. gada hokeja sabiedrības turnīra uzvarētājiem kļuva žurnālistu komanda, kas pēc pirmajām kārtām bija pārliecinošā vadībā, taču finišā tai tikai par diviem punktiem pārspēja Mārupes domes/VIP komandu. Trešajā vietā palika LHF komanda, kurā bez Aigara Kalvīša spēlēja arī LHF Tiesnešu sektora vadītājs Andrejs Zaķis, preses sekretārs Māris Gorbunovs un sporta direktors Edgars Buncis.

foto: Juris Vaidakovs
Jaunais hokejists Roberts Lipsbergs pašā pēdējā kārtā no rokām izlaida drošu uzvaru individuālajā vērtējumā.

Savukārt individuālajā vērtējumā sīvā cīņā uzvarēja Mārupes domes/VIP komandas līderis Rolands Mēness, apsteidzot žurnālistu Egilu Līcīti un hokejistu Robertu Lipsbergu, kurš, uzvarējis četrās kārtās, pēdējā pamatīgi zaudēja, tā izlaižot no rokām pārliecinošu triumfu.

Hokeja sabiedrība sacenšas zolītes spēlē

Hokeja sabiedrības turnīrā zolītē 2017. gada 19. martā Mārupe piedalījās Latvijas izlases hokejisti, “Dinamo Rīga” pārstāvji, Latvijas Hokeja federācijas izlase ...

gallery icon
61

 

Kasjauns.lv/Foto: Juris Vaidakovs