Biedriņš izvēlas Valtera meitenes
2009. gada 19. maijs, 18:13

Biedriņš izvēlas Valtera meitenes

Jauns.lv

Basketbolists Andris Biedriņš, kurš pēc NBA sezonas beigām nu jau trešo nedēļu atpūšas Latvijā, izklaidējas kopā ar savas bijušās mīļotās sievietes Katrīnas Valteres labāko draudzeni Agati Kauliņu.

Atgriezies dzimtenē, Nacionālās basketbola asociācijas kluba Goldensteitas "Warriors" basketbolists Andris Biedriņš ar pilnu krūti meties baudīt Rīgas naktsdzīvi. Ik nedēļu, sākot jau ar trešdienām, teju katru vakaru slavenais sportists redzēts uzdzīvojam savā iecienītajā naktsklubā "Essential", te vienu vakaru tērzējam ar paziņām, te otru lakstojamies ar bijušo draudzeni Katrīnu Valteri, bet citu – baudām kokteiļus kopā ar bijušās mīļotās sirdsdraudzeni Agati Kauliņu.

Nedēļas nogalē Andris Biedriņš draugu kompānijā atpūtās Talsu pusē, kur visi bija noīrējuši kādu viesu namu. Dodoties uz veikalu iegādāties piknikam nepieciešamo, kompānija nonāca ļaužu pārpildītajās Talsu ielās, kur tieši tobrīd norisinājās Talsu rallijs. Tur gan Biedriņš ar draugiem, kuru plānos bija atpūsties klusākā gaisotnē, uzkavējās vienīgi neilgu brīdi.

Arī šajā izbraukumā kopā ar Biedriņu bija viņa bijušās dzīvesbiedres Katrīnas draudzene Agate. "Ideja pavadīt brīvdienas, apceļojot Latviju, bija pavisam spontāna, un, tā kā nedēļas nogalē man bija brīva, piekritu draugu uzaicinājumam," atzīst Agate Kauliņa. Ar Biedriņu simpātiskā blondīne ir pazīstama jau pāris gadu, taču ne iepriekš, ne tagad romantisku attiecību Agatei ar Andri neesot. Meitene neslēpj, ka pēc Andra atgriešanās Latvijā viņa jau reiz atpūtusies vienā draugu lokā ar slaveno basketbolistu un tad abi sapazinušies ciešāk. "Līdz tam viens otru zinājām, sveicinājāmies, taču neuzturējām nekādus kontaktus," skaidro blondīne.

"Šobrīd esmu no attiecībām brīva sieviete, un, kā sapratu no Andra, arī viņam nav pastāvīgas draudzenes," bilst Agate, kura aizvadītajā vasarā bija kopā ar citu basketbolistu – Sandi Valteru. Pērn Kauliņa cieši sadraudzējās ar Sanda bijušo sievu Katrīnu, un nu jau gadu abas dāmas sevi dēvē par labākajām draudzenēm. Agate, kura, esot kopā ar Sandi, bija iemantojusi viņa meitiņas Luīzes pieķeršanos, palīdzēja Katrīnai atgūties pēc šķiršanās sāpēm, kad aizvadītā gada pavasarī izjuka viņas kopdzīve ar Andri Biedriņu. Rudenī arī pati Agate piedzīvoja šķiršanos, jo viņas attiecības ar Sandi izira. Modīgās sabiedrības dāmas iekaroja ballīšu lauveņu slavu un bija neiztrūkstošas augsto aprindu burziņu viešņas.

Nu jau pāris mēnešus Katrīna Valtere, kura iepriekš nebija strādājusi algotu darbu, sākusi finansiāli patstāvīgu dzīvi un strādā par vadītājas asistenti pazīstamā apģērbu zīmola "Guess" veikalos "Galerijā Centrs" un "Rīga Plaza", savukārt viņas draudzene Agate studē biznesa augstskolā "Turība" un ieņem vadošu amatu ar SIA" Rīgas satiksme" saistītajā reklāmas un mārketinga uzņēmumā SIA "Pilsētas līnijas".

Biedriņš un viņa gaišmatainās draudzenes

Baiba Butkovska, Inta Mengiša/Foto: Mārtiņš Purviņš, no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva