Biedriņš noliedz baumas par romānu ar igauņu modeli
Slavenības
2009. gada 16. jūlijs, 09:28

Biedriņš noliedz baumas par romānu ar igauņu modeli

Jauns.lv

NBA basketbolists Andris Biedriņš portālam kasjauns.lv apgalvo, ka viņš aizvien ir no attiecībām brīvs puisis, un noliedz Igaunijas dzeltenajā presē izskanējušās baumas par romānu ar blondīni no kaimiņzemes.

Šovasar Latvijas basketbola izlases lepnums, NBA kluba Goldensteitas „Warriors” spēlētājs Andris Biedriņš kļuvis par Igaunijas dzeltenās preses „upuri”. Viena no igauņu tabloīdu apspriestākajām tēmām ir latviešu basketbolista Andra Biedriņa romāns ar Igaunijā populāro modeli Lauru Kõrgemäe (22). Kaimiņzemes prese vēsta, ka Laura, kas Igaunijā iemantojusi „basketbolu mednieces” slavu, „nocopējusi” latviešu dārgāko basketbolistu. Iepriekš blondīnei bijušas attiecības ar pašmāju basketbola zvaigzni Gregoru Arbetu (25), un attiecības ar puisi, iespējams, pajukušas tieši Biedriņa dēļ.

Starp citu, pirms četriem gadiem izskatīgā blondīne tika pasludināta par Igaunijas daiļāko meiteni, un 2005. gadā pārstāvēja savu valsti skaistumkonkursā  „Miss World”.

„Esmu pazīstams ar to meiteni, taču nekā tāda starp mums nav. Tas ir nepatīkami, kad tiklīdz tieku pamanīts kopā ar kādu meiteni, prese uzreiz paziņo, ka esmu atradis jaunu draudzeni!” kasjauns.lv pikti teic Biedriņš. Basketbolists skaidro: „Tas, ka esmu kādu brīdi pavadījis blakus vai nofotografējies kopā ar kādu sievieti, taču nenozīmē, ka man ir attiecības! Man aizvien nav draudzenes, un, ja godīgi, tad pašlaik uz attiecību veidošanu neiespringstu.”

Biedriņš neslēpj, ka aizvien nevar sadzīvot ar slavas grūto nastu – atpazīstamība un mediju pastiprinātā uzmanība viņu nogurdinot. „Tāpēc arī cenšos neiet uz lieliem masu pasākumiem. Nedošos ne uz „Positivus” festivālu, ne „Baltic Beach party”. Tādos pasākumos nav iespējams normāli atpūsties, jo apkārtējie nemitīgi  skatās, bet presei atkal ir iespēja mani ar kādu „sapārot”,” pasmaida Andris Biedriņš. Šovasar sportists lielākoties atpūties šaurā draugu kompānijā, un viena no viņa iecienītākajām izklaides vietām esot salīdzinoši nelielais, taču omulīgais Vecrīgas klubs „Pussy lounge”.

Inta Mengiša/Foto: Mārtiņš Purviņš