Ušakovs ar draudzeni puspliki pludmalē. FOTO
Slavenības
2009. gada 25. augusts, 07:33

Ušakovs ar draudzeni puspliki pludmalē. FOTO

Jauns.lv

Kādā saulainā svētdienas pēcpusdienā Rīgas mērs Nils Ušakovs ar draudzeni vaļojās pludmalē pie Lielupes.

Ušakovs atpūtās Valtera raga ostas jahtklubā Spuņciemā. Politiķis ieradās uz kādām tur notiekošām svinībām ar lielu ziedu pušķi rokās, ko pasniedza pasākuma gaviļniecei. Tomēr saviesīgās izdarības viņu pārāk neaizrāva.

Uz pleca Dvīņu zīme

„Brīžos, kad pametu acis uz to pusi, visi, sēžot bariņā, aizrautīgi diskutēja krievu valodā, Ušakovs izskatījās manāmi garlaikots un kaut ko darīja ar savu mobilo telefonu. Kompānijas bumbu spēlēs viņš neiesaistījās, tā vietā kopā ar draudzeni devās peldēt. Lai arī pasākuma dalībniekiem bija arī kas līdzīgs klātam galdam veikborda klubā, Ušakovs pie galda gan pasēdēja, taču alkoholu nelietoja un nekādās interesantās atrakcijās neiesaistījās. Pēc pāris stundām abi ar draudzeni devās prom,” stāsta aculiecinieks.

Nesen Ušakovs iznāca sabiedrībā ar vīrietim neierastu rotu – pērļu krellēm ap kaklu. Šoreiz slēptā kamera fiksējusi vēl vienu Ušakova rotājumu – tetovējumu uz labā pleca. Ušakovs izvēlējies uz savas miesas iemūžināt astroloģisko zīmi – stilizētu Dvīņu zvaigznāja atainojumu. Rīgas mērs ir dzimis 8. jūnijā un ir Dvīnis.

Nedzer, nesmēķē, erekcija līdz vecumdienām

Parokoties internetā, Dvīnis raksturots pat kā ideāla vīra tips – labāku neatrast, jauka, mīļa, nedaudz mietpilsoniska ģimene ir viss, ko viņš vēlas, nesīšot mājās naudu, būšot uzticīgs, neļausies nekādiem kārdinājumiem, visticamāk, arī nedzers (aculiecinieka novērojums jahtklubā!), nesmēķēs un tādējādi saglabās erekciju līdz sirmam vecumam. Un izmēģinās visus dzimumaktu veidus kaut vienu reizi – nekas dvīni nešokē.

Nopietni astrologi gan ir citās domās. Kāds zvaigžņu tulks par Dvīņiem stāsta: „Ļoti gaisīgi cilvēki, brīvību mīloši, ļoti grūti disciplinējami, brīžiem pat neiespējami. Nenoteikti attiecībās, raksturīga bieža partneru maiņa, ne tikai seksā, bet arī darbā, visa veida attiecībās.”

Nenoturība attiecībās

Vietā atgādināt, ka pēc trīs gadu ilgas laulības šķīrās Ušakova un viņa sievas Marijas dzīves ceļi. Par Ušakova sirdsdraudzeni kļuva arī šeit bildēs redzamā Jeļena Suhareva, Latvijas Universitātes Ekonomikas fakultātes studente. Viņi iepazinās 2007. gadā, kad Ušakovs vēl bija Saeimas deputāts, bet Jeļena darbojās ar Saskaņas centru saistītā jauniešu organizācijā. Kad šis sakars izskanēja publiski, kolēģis, frakcijas Saskaņas centrs priekšsēdētājs Jānis Urbanovičs bilda Ušakovam bargus vārdus.

Nenoturība attiecībās varētu uztraukt Ušakova politisko partneri, viņa vietnieku Rīgas Domē – Aināru Šleseru. Viņa mierinājumam – astroloģijā, lai tiktu par cilvēku skaidrībā, ar vispārēju zodiaka zīmes skaidrojumu nepietiek. Pilnīgai precizitātei jāzina ne tikai dzimšanas gads, mēnesis, diena, bet arī minūte.

„Varbūt viņam ir stiprs Saturns un viņš spēj ievērot norunas un spēles noteikumus,” teic astrologs. No astrologu viedokļa, zodiaka zīme uz pleca vai jebkāds cits tetovējums neko īpašu nenozīmē: „Tā ir tikai ārišķība.”

Šogad jaunas pilnvaras

Ušakovs ir dzimis 1976. gadā – tātad ir Pūķis. Kosmozofijas institūts „Saskarsme” savā interneta lapā vēsta: „Cilvēki, kuri dzimuši Pūķa gadā, pēc sava rakstura ir enerģiski un viegli uzbudinās, dažkārt ir asi un ietiepīgi, patvaļīgi un atriebīgi, bet, kā noteikums, cenšas būt taisnīgi un viņiem piemīt drosme un ir laba veselība. Uz viņiem var paļauties.”

Un kas patiešām interesanti: „Pūķa gadā dzimušie 2009. gadā var saņemt papildu pilnvaras savai darbībai, pat iespējams, ka daudzi pārvērtēs savas dzīves prioritātes un iespējas.” Tieši šogad notika Ušakovam veiksmīgās pašvaldību vēlēšanas. Bet: „Atbildība var saasināt nervozitāti, izsaukt spriedzi un izraisīt nogurumu. Būsiet pietiekami spēcīgi un spēsiet pretoties neveiksmēm.”

Septembrī draud mīlas intriga

Institūta mājaslapā Dvīņiem gada pirmajos mēnešos šogad solīta jauna dzīve, vilinoši piedāvājumi. Un tieši jūnijā, kad notika vēlēšanas, ieteikts koncentrēties uz profesionālo darbību, sakārtot vecās lietas un nodrošināt startu jaunām. „No iemīļotās nodarbošanās – tenkām un ciemošanās – labāk atteikties. (..) Labi veiksies dažādos semināra tipa braucienos.”

Augustā Dvīņi, iespējams, būšot ļoti izklaidīgi, aizmirsīs par solījumiem, ir iespējas pazaudēt dokumentus. Arī septembrī šīs tendences turpināšoties, turklāt jāsaspringst Ušakova draudzenei – „šajā reizē pie vainas būs grezna mīlas intriga ar kādu no Dvīņu iepriekšējās dzīves partneri”. Oktobrī Dvīņiem solīta atgriešanās zirga mugurā un viss ritēšot kā pa sviestu.


Māris Puķītis/ Foto: aculiecinieks