Basketbolisti pirms čempionāta notiesā četrus kilogramus tortes
Slavenības
2009. gada 3. septembris, 14:00

Basketbolisti pirms čempionāta notiesā četrus kilogramus tortes

Jauns.lv

Pāris dienas pirms Eiropas čempionāta basketbolā Latvijas vīriešu basketbola izlases spēlētāji pulcējās tirdzniecības centrā „Spice”, lai demonstrētu apģērbus modes šovā „Tagad vai nekad”. Par lielisku modeļu sniegumu viņiem dāvanā tika astoņus kilogramus smaga torte.

Basketbolisti uz mēles kāpa trīs reizes – vispirms viņi demonstrēja stilīgu ikdienas apģērbu, pēc tam elegantus uzvalkus, un visbeidzot - Latvijas basketbola izlases formas tērpus. Visi trīs basketbolistu uznācieni tika uzņemti ar lielām ovācijām, arī pieprasījums pēc sportistu autogrāfiem vēlāk bija liels.

Neņemot vērā pēdējo dienu skandāliem saistībā ar izlases spēlētāja Kaspara Bērziņa izslēgšanu no izlases un runas par Andra Biedriņa pēkšņo vēlmi pamest izlasi, „Spicē” valdīja patriotiska un pozitīva atmosfēra. Tiesa gan, abi iepriekš nosauktie basketbolisti uz faniem veltīto pasākumu tirdzniecības centrā neieradās.

Pēc modes skates puišiem tika uzdāvināta astoņus kilogramus smaga torte ar marcipāna basketbola bumbu dekorā. Pēc modes skates basketbolisti uzreiz ķērās pie lielā garduma un pusi tortes arī dūšīgi notiesāja.

Basketbola izlases spēlētāji tika arī pie dāvanām no veikala „Tronis” – puiši nu varēs rotāties ar „Nomination” aprocēm ar basketbola simbolu. „Tas veiksmei, lai puišiem labs starts!” vēlējumus teica veikala „Tornis” līdzīpašniece Anita Streiča.

Jau sestdien Latvijas basketbola izlase dosies uz Eiropas čempionātu basketbolā, kas no 7. līdz 20. septembrim norisināsies Polijā.

Sintija Lase/Foto: Mārtiņš Purviņš