„Cosmos” pa Latviju „izvadās” Ziemassvētkus
Slavenības

„Cosmos” pa Latviju „izvadās” Ziemassvētkus

Jauns.lv

Grupa „Cosmos” pēc gandrīz divu gadu pārtraukuma priecēs klausītājus visā Latvijā, ieskandinot Ziemassvētkus un pavadot ziemas aukstākos mēnešus – stāstot pasakas, dziedot dziesmas un spēlējot teātri koncertos visā Latvijā. Plānots, ka decembrī un janvārī „Cosmos” dziedās vismaz 20 koncertos.

„Cosmos” pa Latviju „izvadās” Ziemassvētkus...

Pasaku koncerti būs veltīti visai ģimenei un tajos grupa sirsnīgā atmosfērā stāstīs bērnu sarakstītās pasakas no albuma „Pasaki man un Tev”, kā arī izpildīs sirsnīgākās dziesmas no iepriekšējiem albumiem.

Pirmie apstiprinātie koncerti gaidāmi: 4. decembrī Cēsīs, 6. decembrī Talsos, 11. decembrī Aizkrauklē, 13. decembrī Limbažos, 16. decembrī Jelgavā, 19. decembrī Liepājā un 22. decembrī Saldū. Koncertu afiša drīzumā tiks papildināta arī ar koncertiem Rīgā un citās pilsētas.

Grupas bass Jānis Strazdiņš atzīst, ka ir ļoti priecīgs, ka tieši šā gada Ziemassvētku laikā var būt kopā ar saviem klausītājiem. Viņaprāt, šie vakari būs kas īpašs, jo bērnu radītas pasakas un stāsti var būt īstā recepte, kā, smaržojot karstvīnam un piparkūkām, pārvarēt drūmas domas un spēku izsīkumu. Savukārt Jānis Ozols priecājas, ka beidzot varēs apciemot Latvijas vietas, kurās sen nav bijuši, lai arī bieži uz tām aicināti. Bet Juris Lisenko koncertturnejai gatavojas īpaši – viņa specialitāte ir „rūķīši un mežaveči”!

Kasjauns.lv / Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva