Šoriņš uzved pikantu izrādi ar Oranžo kori
Slavenības
2010. gada 11. maijs, 12:28

Šoriņš uzved pikantu izrādi ar Oranžo kori

Jauns.lv

Voldemārs Šoriņš sācis darbu pie komēdijas „Tas trakais Bellaccord šovs”, kurā piedalīsies arī Latvijā populārais Oranžais koris ar mūziķi Ati Auzānu priekšgalā. Kasjauns.lv ielūkojās radošās grupas pirmās kopīgās fotosesijas aizkulisēs un iemūžināja viņu trakās ēverģēlības.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

„Laikā, kad TV šovi kļuvuši par mūsu dzīves neatņemamu sastāvdaļu, kad cilvēks, kurš pabijis TV ekrānā, kļūst par zvaigzni neatkarīgi no savām patiesajām spējām, televīzijas kanāls TV-4 izsludina kārtējo dziedāšanas pasākumu koriem – „Bellaccord šovu”,” topošās komēdijas aturu stāsta izrādes autors un režisors Voldemārš Šoriņš.

Iestudējumā dziedās slavenais Oranžais koris, Dailes teātra aktieris Artis Robežnieks spēlēs producentu, bet Akvelīna Līvmane būs pagasta kultūras centra vadītāja, piedalīsies arī tādi populāri un cienījami aktieri kā Jānis Paukštello, Mirdza Martinsone un Jānis Skanis. Par izrādes horeogrāfiju gādās TV 3 šova „Dejo ar zvaigzni 3” kolorītais žūrijas pārstāvis horeogrāfs Alberts Kivlenieks.

Mūziķis Atis Auzāns izrādē tēlos kora diriģentu. Viņš atzina, ka nosmējies līks, lasot scenāriju un iepazīstoties ar komiķes Jolandas Suvorovas komentāriem. Suvorova savukārt muzikālajā izrādē būs triju bērnu – Riču trio – māte Džūlija. Resgaļi jau fotosesijas laikā parādīja ragus un uz to vienkārši neieradās.

Izrādes scenārijs nedaudz kariķē šodienas realitāti ar visām no tās izrietošām aktualitātēm – „Bellaccord šovā” laužas piedalīties daudzi. Arī kāda pagasta kultūras centra vadība, vietējās Domes balstīta un bikstīta, nolemj, ka dalība izsludinātajā šovā ir vitāli svarīga. Tas nekas, ka īsti nav – kas dzied. Tādas lietas šodien var sakārtot. Ja tik ir interese, nauda un apsviedīgi cilvēki pareizajā vietā un laikā. Jautājumi tiek risināti un saskaņoti, izraisot daudzas kaislības vietējo iedzīvotāju vidū, jo katram ir savas intereses un plāni, kurus viņš alkst atrisināt, nokļūstot TV ekrānā: daudzbērnu māte Džūlija ar televīzijas starpniecību cer sakārtot savu triju dēlu precību lietas, Domes priekšsēdētājs cer iegūt lielāku atbalstu gaidāmajās vēlēšanās, noīrētie koristi cer uz labu materiālo pabalstu, viens no kanāla TV-4 dibinātājiem vēlas apmierināt savas nostaļģiskās jūtas, kultūras centra vadītāja cer uz paaugstinājumu, vietējais diriģents – atmaskot šī pasākuma bezjēdzību, bet kanāla TV-4 opozīcija – beidzot izrēķināties ar citādi domājošiem savā Valdē. Šīm vēlmēm saskaroties  ar konkrētiem raksturiem, apstākļiem un vecajām labajām BELLACORD dziesmām, veidojas jautrs, daudzveidīgs un krāsains attiecību karuselis, kura fonā izrādes varoņi gan iemīlas, gan šķiras, gan atbalsta, gan nodod viens otru. Likmes ir augstas un tādēļ lietā tiek likti visi līdzekļi...

Muzikālās komēdijas „Tas trakais Bellaccord šovs” pirmizrāde notiks Saulkrastu estrādē – 23.jūlijā. Pēc tam „Muzikālais teātris 7” ar to viesosies Līvānos, Jelgavā, Tukumā, Valmierā, Aizkrauklē, Rīgā, Mežaparka Zaļajā teātrī, Madonā un Kuldīgā.

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Purviņš